Tandem Experti skočili u tandemu novinarku HRT-a za emisiju KLUB 7

Datum objave: 15.10.2019

Ovih jesenskih dana naša je ekipa u suradnji s HRT-om i emisijom KLUB 7 snimila prilog o padobranstvu u Hrvatskoj i kako izgleda skočiti padobranom i doživjeti nevjerojatni osjećaj slobodnog pada. Da sve ne bi bila samo priča naš instruktor Angelo Vuletić poveo je našu HRT-ovu sugovornicu i sada već novo rođenu padobranku Mariju Grigoryan da i sama provjeri kako izgleda skočiti padobranom u tandemu. Ako ste propustili pogledati prilog u redovnom programu HRT-a ne brinite jer vam upravo ovdje donosimo cijeli snimak i dojmove HRT-ove novinarke..

Iako je glavni dio sezone već daleko iza nas to ne znači da još uvijek ne stignete skočiti padobranom još ove godine. Prijavite se jer vremena je još malo. Službeno sezonu završavamo skokovima s 4000 metara na 2. i 3.11.2019. no za one neustrašive bit ćemo u mogućnosti organizirati i skokove tijekom zime ako to vremenski uvjeti dozvole.


klub7-hrt
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language