Škola padobranstva?

Tandem Experti su sastavni članovi Skydive Croatia padobranske škole. Svake godine održavamo nekoliko termina padobranske obuke kroz koju ćete steći uvjete za polaganje A padobranske dozvole.

Škola padobranstva Skydive Croatia

Školovanje se obavlja klasičnim načinom obuke u kojem se prvih 5 -7 skokova izvodi s 1000 metara prinudnim načinom otvaranja glavnog padobrana. Škola je osmišljena tako da kroz prolaženjem kroz obuku usvajate znanja iz prinudnih postupaka u izvanrednim situacijama, tehnike izvođenja skoka padobranom, poznavanje padobrana, padobranske opreme i zrakoplova, pravila i propisi, zrakoplovna meteorologija.

Po završetku školovanja kandidati će proći kroz konačnu praktičnu provjeru te po uspješnom polaganju svih potrebnih ispita steći znanje koje je potrebno za izdavanje padobranske dozvole A kategorije.

Kako upisati školu te sve detaljnije informacije o školi padobranstva, padobranskim tečajevima i načinima padobranske obuke saznajte na stranicama Skydive Croatia koja se nalazi na ovom linku: Škola padobranstva

Rezerviraj skok online Kontaktiraj nas za više informacija

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Adventure Activity of the Year in Croatia

Adventure Activity of the Year in Croatia

Tandem Experti has been selected as Travel and Hospitality Awards winner for; Adventure Activity of the Year in Central Croatia

Tandem Experti partneri

Prijavite sa na naš newsletter

Primite najnovije ponude i akcije direktno u Vaš e-mail sadučić.

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language