Sorry, your browser does not support JavaScript!

Panoramski letovi i put do pilotske dozvole

U srcu avanturističkih duša često leže tajne želje za letenjem.

Tandem Experti, osim što pružaju nezaboravna iskustva tandem skokova za hrabre, također otvaraju vrata svijetu generalne avijacije kroz svoje uvodne panoramske letove avionom. Ovi letovi nisu samo spektakularni pogledi iz zraka, već i uvod u fascinantni svijet pilota i letenja.

Panoramski letovi kao uvod u avijaciju

Uvodni letovi avionom s Tandem Expertima nisu samo vožnja kroz oblake. Oni predstavljaju priliku za one manje hrabre, ali jednako željne adrenalina, da dožive čari letenja izvan konvencionalnih okvira. Kroz ove panoramske letove, putnici se upuštaju u nezaboravno iskustvo s licenciranim pilotima koji dijele svoju strast prema letenju.

Prvi dodir s visinama

Za mnoge ljude, panoramski let predstavlja prvi dodir s nebom i priliku da promatraju svijet s visine. Tandem Experti sa svojim partnerima, osiguravaju sigurnost i udobnost putnika tijekom ovih letova, omogućujući im da uživaju u spektakularnim pejzažima ispod sebe. Ovo iskustvo može potaknuti rastuću ljubav prema zračnom prostoru i potaknuti želju za daljnjim istraživanjem avijacije.

Pobjeđivanje straha i razumijevanje letenja

Za one koji su uvijek gajili strah od letenja, uvodni panoramski letovi avionom predstavljaju izuzetnu priliku za pobjeđivanje tog straha. Iskusni piloti našeg tima brinu se o tome da putnici osjećaju sigurnost tijekom cijelog iskustva, čime se postupno smanjuje strah od letenja i otvara vrata novim horizontima.

Pilotski program

Ono što nas i naše partnere  čini posebnima jest njihova posvećenost širenju ljubavi prema letenju. Kroz svoj pilotski program, nude priliku onima koji su oduvijek sanjali o pilotiranju da kroče u svijet generalne avijacije. Program pruža teoretsko i praktično obrazovanje, omogućujući polaznicima da steknu osnovna znanja o letenju, navigaciji, meteorologiji i drugim ključnim aspektima avijacije.

Koraci ka letenju avionom

Naš tim i partnerski klubovi, vode polaznike kroz korake ka dobivanju privatne pilotske dozvole (PPL), pružajući mentorstvo i podršku tijekom cijelog procesa. Ovaj sveobuhvatan pristup omogućuje entuzijastima da postanu ne samo putnici u zraku već i kreatori vlastitih letova.

Misija i cilj

Tandem Experti ne samo da pružaju uzbudljiva iskustva adrenalinskih ovisnika putem tandem skokova, već i otvaraju vrata ljubiteljima letenja za panoramske letove avionom i put do ostvarenja sna postati pilot. Naša strast prema letenju i posvećenost širenju te strasti čini nas nezaobilaznim igračem u promicanju ljubavi prema avijaciji među širom publikom. Uz Tandem Experti, nebo nije granica - to je poziv na avanturu i ostvarenje snova o letenju.

Pošaljite nam upit za rezervaciju termina.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode s 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete oko 45 sekundi u slobodnom padu.

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova s padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: mogućnost besplatnog prijevoza do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučeri kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Naše članice i partneri

Croatia language
English language