Sorry, your browser does not support JavaScript!

Tandem Experti - tko smo mi?

Tandem Experti tim okuplja vrsne tandem instruktore koji su dugogodišnji padobranci sa stotinama skokova iza sebe, a neki od njih su i aktualni članovi Hrvatske padobranske reprezentacije.

Tandem Experti tim okuplja vrsne tandem instruktore koji su dugogodišnji padobranci sa stotinama skokova iza sebe, a neki od njih su i aktualni članovi Hrvatske padobranske reprezentacije. Imajući na umu da ćete skok izvesti s profesionalcima, možete potpuno i bezbrižno uživati. Na Vama je jedino da doživite nezaboravno iskustvo o kojemu ćete pričati godinama.

Voditelj projekta je Angelo Vuletić - USPA instruktor padobranstva, USPA Coach, USPA S&TA, UPT (United Parachute Technologies), Strong Enterprises i Paraavis tandem instruktor, bivši član Hrvatske padobranske reprezentacije. Glavni cilj Tandem Experta je omogućiti svima koji su se ikada pitali kakav je osjećaj letjeti da taj osjećaj napokon i iskuse. Osjećaj tijela u slobodnom padu, pri brzinama od preko 200 km/h je zaista jedan od najintenzivnijih osjećaja koje ljudsko biće može doživjeti te najiskrenije mislimo da bi svatko trebao doživjeti ovo iskustvo barem jedanput u životu.

Kako nam je od iznimne važnosti da na svojem tandem padobranskom skoku doživite najbolje od padobranstva, tako se i nismo vezali za samo jedan aerodrom već skokove organiziramo na aerodromima koji u danom trenutku pružaju najviše. Jedan od najvažniji faktora padobranskog skoka sama je visina s koje se skok izvodi te se zbog toga trudimo svim našim kandidatima omogućiti skokove s maksimalne moguće visine. Izuzetno nam je važan komfor zrakoplova s kojim se leti na visinu za izvođenje tandem padobranskog skoka, stoga redovito tandem skokove izvodimo iz zrakoplova koji imaju kapacitet od oko 20 padobranaca (putnika) i koji pružaju visok stupanj sigurnosti. Mnogim našim kandidatima let zrakoplovom na visinu za iskakanje padobranom, ujedno je i prvi put da uopće lete, Iz tog razloga želimo Vam pružiti jedno ugodno iskustvo i priliku za panoramsko razgledavanje.

Na našim web stranicama pronaći ćete sve informacije i odgovore o tandem padobranskim skokovima, što je sve potrebno obaviti prije samog skoka, gdje se tandem skokovi izvode, koliko je padobranstvo sigurno ali i sve ostale karakteristike tandem padobranskih skokova. Ukoliko ipak postoji pitanje na koje nećete naći odgovor, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo Vam rado odgovoriti na sva dodatna pitanja te Vas savjetovati o svim opcijama i mogućnostima.

Sada, kada ste nas malo bolje upoznali, red je da mi upoznamo Vas… javite nam se i krenite s nama u jednu potpuno drugačiju avanturu – adrenalinsku avanturu s Tandem Expertima

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode s 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete oko 45 sekundi u slobodnom padu.

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova s padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: mogućnost besplatnog prijevoza do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučeri kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Naše članice i partneri

Croatia language
English language