Nagrađujemo vaše glasovanje za ekipu Gemišter – 50% popust na skok za jednog od glasača.

Datum objave: 27.09.2019

Zahvaljujemo svima koji su glasali za ekipu „Gemišter“, RedBull SoapBox tim našeg instruktora Marka. Unatoč tome što ekipa nije osvojila prvo mjesto odlučili smo našim glasačima ipak omogućiti jednu od pogodnosti a to je skok padobranom u 50% cijene.
Kako moramo izabrati između jednog od vas tako i imamo mali zadatak za one koji žele sudjelovati u odabiru za povlašteni skok.

Da ne duljimo dalje, molimo glasače da nam se jave u inbox i to u istom razgovoru s kojim su se prijavili prilikom glasovanja i to s jednim od sljedećih poruka ili načina:

  • Zašto bi trebali izabrati upravo vas i što će to značiti za vas
  • Osmislite zanimljivu ideju ili objavu za naš sljedeći Facebook post
  • Pošaljite nam vaš video ili fotografiju koju smatrate specifičnom za Tandem Experte, Skok padobranom ili općenito ludu avanturu
  • Bilo koji drugi način ili poruka za koju smatrate da će utjecati na našu odluku.

Da bi vam dali dovoljno vremena da osmislite način svoje prijave i osvojite povlašteni skok padobranom , prijave možete poslati do kraja 10.10.2019.g.

Usvojeni skok se može iskoristiti u roku godine dana od odabira kandidata.
Još jednom hvala na glasovima i podršci na našem malom projektu sa strane.

Sretno!


gemister-tandem-skok
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language