Čakovec: Tandem skokovi s 4000 metara za zadnje dane ljeta 2019.

Datum objave: 26.08.2019

Tandem Experti i Aeroklub Međimurje za kraj ljeta još vam jednom donose priliku da iskusite skok padobranom s 4000 metara i to u Lijepoj Našoj. Lokacija: Aerodrom Pribislavec, Čakovec.

14. i 15.9.2019. pripremite se na cijeli vikend skakanja padobranom, od jutra do mraka, ali i druženje s našom ekipom koja će vam rado odgovoriti na sva pitanja koja imate o padobranstvu. Kako smo i ovaj puta ograničeni s brojem kandidata koje možemo povesti na tandem skok želimo vam napomenuti da požurite s prijavama i rezervirate svoj termin već danas jer ovakva prilika se ne propušta.

Kako ćemo radi sudjelovanja u organizacije cijelo vrijeme morati biti nazočni na ovom Eventu tako vam ovog pute ne možemo omogućiti prijevoz koji uobičajeno organiziramo za naše skakače.

Lokaciju aerodroma Pribislavec možete provjeriti na našoj interaktivnoj karti koja se nalazi u rubrici kontakt te ako imate bilo kakva dodatna pitanja u isto rubrici nam možete poslati i upit.

Cijene skokova možete provjeriti u rubrici -skok padobranom cijena- a rezervirati skok i dalje možete popunjavanjem rezervacijskog obrasca.

U nadi da se vidimo u što većem broju želimo vam nezaboravan tandem skok.

tandem-skok-croatia
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language