13 razloga zašto odabrati Tandem Experte za svoj prvi skok padobranom

Datum objave: 06.08.2019

1. Tandem skok s 4000 metara visine
Svaki vikend ali i radnim danima organiziramo najbolje za vas a to je skok s 4000 metara visine. Skok s 4000 metara donosi 60 sekundi slobodnog pada a Tandem Experti su jedina ekipa iz Hrvatske koja Vam omogućuje ovu visinu.

2. Prijevoz uključen u cijenu tandem skoka
Za sve svoje skakače koji nemaju vlastiti prijevoz organiziramo zajednički prijevoz iz Zagreba do lokacije skoka koji se ne naplaćuje dodatno već je uračunat u cijenu tandem skoka.

3. Za snimanje koristimo najkvalitetnije kamere - GoPro7 Black
Vrlo nam je važno da snimke i fotografije koje ćete ponijeti doma s tandem skoka budu najbolje kvalitete koje tržište trenutno nudi te tako i pratimo i obnavljamo svoju snimateljsku opremu u skladu s tehnološki napretkom. U trenutku pisanja ovog članka opremljeni smo s novim modelima kamera - GoPro7 Black.

4. Naši instruktori su padobranski reprezentativci
Naši instruktori su redom bivši ili aktualni Hrvatski padobranski reprezentativci što vam jamči da ćete skok izvesti sa Hrvatskom padobranskom elitom.

5. Bez zabilježeni ozljeda naših skakača
Prilikom izvođenja standardnih tandem skokova nismo zabilježili niti jednu ozljedu među našim skakačima. Znajući ovaj podatak možete se mirno upustiti u skok padobranom s našom ekipom

6. Mogućnost raznih načina plaćanja

Pratimo sve online trendove te vam osim standardnog plaćanja u gotovini ili uplatom na račun omogućavamo i plaćanje servisima poput PayPal-a, Revoluta, Monese, TransferWise-a, Coinbase-a ali i još drugih u pripremi.

7. Nema skrivenih troškova

Vrlo nam je važno da su sve informacije transparentne te tako nema skrivenih troškova poput najma kombinezona, doplata za visinu skokova, logističkih troškova isl. Svi i jedini troškovi nalaze se u našem cjeniku.

8. Dodatne pogodnosti
Trudimo se svim našim skakačima omogućiti razne dodatne pogodnosti koje će ovo iskustvo učiniti još bolje. Pogodnosti se odnose na dodatne poklon vaučere naših partnera s kojima možete ostvariti prigodne popuste, poklon narukvice koje dokazuju da ste izveli skok s Tandem Expertima, članstvo u Facebook Klubu skakača ali drugih koje imamo u pripremi.

9. Prijateljski odnos a ne posao-klijent
Vrlo nam je važno izgraditi dobar i prijateljski odnos s našim skakačima te im tako i pružiti zabavnu i opuštenu atmosferu prije samog skoka. Cilj nam je svim našim skakačima pristupiti prijateljski te nastojimo održati kontakt i nakon izvedenih tandem skokova

10. Druženje nakon skoka
Važan događaj poput vašeg prvog skoka rado komentiramo s grupom koju smo imali taj dan i to naravno uz hladno osvježenje. Ako ste si dan za svoj skok padobranom oslobodili od drugih obaveza vrlo je moguće da ćemo dan završiti u druženju uz piće ili čak i roštilj.

11. Članstvo u FB grupi – Tandem Experti klub skakača
Ove godine kreirali smo Facebook grupu –Tandem Experti Klub skakača. Tandem Experti klub skakača je grupa padobranaca i padobranki koji su izveli skok padobranom s Tandem Expertima ali i najvjernijih prijatelja, online pratitelja i onih koji će u budućnosti skočiti. Kroz ovaj klub ćemo sve članove koji su već skočili s nama informirati o posebnim pogodnostima, popustima i last minute ponudama kroz koje će te biti u mogućnosti iskusiti ovo iskustvo ponovno i to po povlaštenim uvjetima.

12. Savjetovanje o uključivanju u padobranstvo
Bit će nam zadovoljstvo objasniti vam sve aspekte uključivanja u padobranstvo, školovanju i obuci ali i mogućnosti stvaranja karijere u padobranstvu

13. Sudjelovanje u našem partnerskom, sponzorskom ili affiliate programu
Ovisno u vašem zanimanju, hobijima, vještinama ili područjima interesa i aktivnosti, sa svim svojim kandidatima raspravljamo o mogućnosti obostrane suradnje kojom možete ostvariti i vlastiti napredak i razvoj. Neke od njih već nudimo kroz affiliate program, sponzorstvo ili prodajni agent program

tandem-experti-tandem skok
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language