Jo-Jo optika poklanja 30% popusta svim našim skakačima

Datum objave: 23.07.2019

Tandem Experti su svim svojim budućim skakačima ali i onima koji su s nam već skočili padobranom, omogućili da ostvare znatan popust u iznosu od 30% na kupovinu kompletnih dioptrijskih i sunčanih naočala. Popust je moguće iskoristiti u svim poslovnicama Jo-Jo optike do 31.12.2019. godine. (Popuste, odnosno bonove nije moguće kombinirati).

Svim budućim skakačima koji izvedu skok s Tandem Expertima, po završetku skoka bit će uručen letak s kojim mogu ostvariti prigodni popust. Svi skakači koji su već s nama skočili mogu nam se javiti za detalje oko preuzimanja letak s popustom.

Više o Jo-Jo optikama i njihovim lokacijama možete saznati na njihovim web stranicama www.jojo-optika.hr

Ovo je samo prvi u nizu pogodnosti koje za vas imamo u pripremi stoga ne zaboravite pratiti našu rubriku AKTUALNOSTI a ako ste spremni za ludu adrenalinsku pustolovinu javite nam se i rezervirajte termin za svoj skok padobranom još ovaj mjesec.

tandem-experti-jojo-optika
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language