Izvukli smo dobitnika za skok padobranom s Tandem Expertima

Datum objave: 05.06.2019

Kako smo i najavili, donosimo vam rezultat ovogodišnjeg natječaja za izvođenje skoka padobranom s Tandem Expertima potpuno besplatno. Ove godine bilo je 2581 prijavljenih kandidata od kojih nažalost možemo odabrati samo jednoga za ovogodišnji skok padobranom.

Za sve kandidata koji nisu dobili skok ove godine najavljujemo da u pripremi za iduću sezonu imamo novi natječaj za besplatni skok padobranom no ovog puta jedan od glavnih faktora za odabir dobitnika bit će vaša aktivnost na Tandem Experti Facebook i Instagram stranicama te ćemo odabrati najaktivnijeg i najvjernijeg od vas.

A sada o ovogodišnjem dobitniku.... želimo čestitati Dinku Glavašu iz Osijeka na osvojenom Tandem padobranskom skoku i pozivamo ga da nam se javi za organizaciju termina a kako će Dinkov skok izgledati moći ćete pogledati na našim Facebook stranicama, Instagramu i YouTube-u.

Još jednom, pratite nas, lajkajte, sharejte, komentirajte i trud će se isplatiti već iduće godine na novoj prilici za besplatni skok padobranom.

besplatni-skok-padobranom
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language