Ponovno skok s 4000 metara - Avantura u Banja Luci

Datum objave: 25.04.2019

Tandem Experti u suradnji s Banjalučkim padobrancima, ponovno vas vode na tandem padobranske skokove s 4000 metara. Kako naše standardno odredište u Mađarskoj i dalje nije otvoreno za skokove s 4000 metara, od 24.5. do 02.06. nudimo vam novu, privremenu lokaciju u susjednoj nam Bosni i Hercegovini i to točnije u Banja Luci.

Svi skokovi bit će izvođeni s garantiranih 4000 metara te će vam omogućiti i slobodan pad od dugih 60 sekundi za koje će se Tandem Experti pobrinuti da budu ispunjeni vrhunskim adrenalinom.

Da bi cijelo iskustvo imalo Banjalučki prizvuk i gostoprimstvo, pobrinuli su se Banjalučki padobranci koji će svakog od skakača koji izvede skok s nama počastiti s već legendarno poznatim Banjalučkim Čevepćićima i pićem po izboru. Kako je naša ekipa već skakala u Banja Luci, sigurni smo da zabava i provod neće izostati.

Osim samog padobranskog događaja u istom periodu održavat će se i popularni Čevap-fest (31.5. do 02.6.) kojega možete posjetiti i uživati u najpoznatijem Bosanskom gurmanskim specijalitetima.

Ako svoj odlazak na tandem skok želite pretvoriti u jednodnevni ili čak više dnevni izlet u Banja Luku, možemo vam ponuditi i pakete Skok padobranom + smještaj o kojem ćemo napisati više detalja uskoro.

Kako se ovo događanje održava u određenom vremenskom periodu tako će i broj skokova koje možemo izvesti biti ograničen stoga požurite i rezervirajte svoj termin.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas e-mailom ili pozivom.

Online rezervacije | Česta pitanja | Cijene skokova | Kontaktiraj nas

skok-padobranom-banja-luka
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language