Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 10.04.2019

Za snimanje vaših skokova koristimo najbolje - GoPro HERO7 Black

Tandem Experti su za nadolazeću sezonu nadogradili svoju snimateljsku opremu s najnovijim i najjačim modelima GoPro kamera – GoPro HERO7 Black. GoPro kamere su već godinama poznate kao tržišni lider među kamerama za extremne sportove te tako i najbolji odabir za kamere koje koristimo za snimanje naših padobranskih skokova. Tandem Expertima je iznimno važno da svojim klijentima/skakačima omogućimo najbolju uslugu ali i da ona bude zabilježena kamerama koje pružaju vrhunsku kvalitetu kako bi pregledavanje vaših uspomena omogućilo vama i ekipi koja će pregledavati vaše snimke da se osjećaju kao da su i sami bili tamo.

Kako je sezona skakanja za 2019. godinu upravo započela, požurite i rezervirajte svoj termin te budite među prvima koji će iskusiti skok padobranom ove godine ali i nakon skoka ponijeti vrhunske video uspomene.

Online rezervacije | Česta pitanja | Cijene skokova | Kontaktiraj nas


gopro7black

Najsigurnijih načina na koji netko može iskusiti sva uzbuđenja koje pruža skok iz zrakoplova, slobodan pad i let padobranom

Padobranstvo je izvanredna rekreacija i način rješavanja stresa uzrokovanim današnjim načinom života. Malo je reći da je padobranstvo pomoglo tisućama ljudi da dobiju novi pogled na svijet, da testiraju svoje granice i nauče se suočiti sa svojim strahovima.

Croatia language
English language