Skok padobranom besplatno – Tandem Experti ponovno poklanjaju

Datum objave: 25.03.2019

U 2019 godini Tandem Experti se vračaju s nekima već dobro znanom akcijom u kojoj ćemo pokloniti jedan tandem padobranski skok jednom od naših vjernih Facebook pratitelja i time omogućiti sretniku da iskusi ovo nevjerojatno iskustvo potpuno besplatno.

Prijave kandidata koji žele skakati s nama besplatno i sudjelovati u ovoj adrenalinskoj akciji primamo do 1.6.2019.g. a prijaviti se možete već danas stoga požurite i ugrabite priliku.

Odabrani dobitnik će primiti poklon bon za besplatni skok padobranom koji može samostalno iskoristiti ali isto tako i pokloniti dragoj osobi kao poklon.

Skok padobranom će biti izveden na jednoj od naših stalnih lokacija te ako se radi o lokaciji izvan Zagreba (Aerodroma Lučko) omogućit ćemo vam i prijevoz do mjesta izvođenja skokova.

Da bi ste se prijavili i sudjelovali u ovoj akciji slijedite navedene korake:

1. Podijeli (Sheraj) i lajkaj ovu objavu na svome Facebook zidu da bi i tvoji prijatelji saznali za ovu akciju. Kopiraj link unutar navodnika i kopiraj ga na svoj zid "http://www.tandem-experti.com/vijest.php?vijest=79" ili klikni na gumb "podjeli" na vrhu stranice.

2. Lajkaj našu Facebook stranicu koja se nalazi na adresi www.facebook.com/tandem.experti i prati nas jer u pripremi imamo još zanimljivih pogodnosti za naše Facebook prijatelje.

3. Ispuni registracijski obrazac i sva polja u obrascu koji se nalazi niže na stranici.


Da bi prijava bila valjana potrebno je ispuniti sva tri navedena koraka. Dobitnika koji će padobranski skok s Tandem Expertima izvesti besplatno odabrat ćemo u prvom tjednu lipnja 2019.g. na našoj web stranici u rubrici aktualnosti stoga ne zaboravite provjeriti da li ste to upravo Vi.

Sva česta pitanja o skakanju padobranom u tandemu te kako izgleda to nevjerojatno iskustvo možete saznati posjetom naše web stranice www.tandem-experti.com 

Odgovore na sva česta pitanja i dalje možete saznati u našoj bazi čestih pitanja o padobranstvu a rezervirati svoj skok padobranom i dalje na skok padobranom online rezervacija.

Sretno i vidimo se na skoku

Tandem Experti


skok padobranom besplatno s tandem expertima
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language