Što pokloniti za rođendan – Adrenalinsko iskustvo koje se ne zaboravlja

Datum objave: 06.08.2018

Imate li poznanika ili prijatelja koji izjavljuje da se usudi napraviti bilo što i želite njegovu hrabrost staviti na testiranje ili je Vaš životni partner avanturista koji je možda samo sakriven iza životnih obaveza? Možda želite nekome pomoći da prevlada strah od visine i pada te se suoči sa svojim strahovima i fobijama ili samo želite dragoj osobi priuštiti nešto ludo i nezaboravno na što se sama ne bi odlučila?

Koji god slučaj bio, nezaboravni način na koji čete nekoga iznenaditi za rođendan je SKOK PADOBRANOM i to sa super iskusnom ekipom Tandem Experti
Tandem Experti su tim iskusnih instruktora padobranstva koji će se pobriniti da Vaši bližnji iskuse najbolje od padobranstva i skok padobranom iz savršeno ispravnog zrakoplova učine posebnim.

Ako imate dodatne ideje koje želite uključiti u svoje iznenađenje uvijek smo otvoreni za nove stvari i rado ćemo učiniti Vaše iznenađenje posebnim.
Do sada smo izvodili razne dodatne usluge tijekom rođendanskih padobranskih skokova od dočeka slavljenika ili slavljenice s hladnim pjenušcem, hladnim pivom za najbolje prijatelje, isprintom banera s raznim porukama pa čaki i dočekom s tortom. Naravno, samo vaša maštovitost i izvedivost ograničava da svoj poklon učinite unikatnim i posebnim.

Ako i sami želite da Vam netko pokloni skok padobranom, ne zaboravite podijeliti ovaj link ili članak na društvenim mrežama i dajte im do znanja što želite za svoj rođendan.
Kontaktirajte na za sve dodatne informacije i naručite svoj poklon još danas kojim ćete svojoj dragoj osobi priuštiti dan koji nekada neće zaboraviti. (Više na Skok padobranom poklon bon)

rodendan-skok-padobranom
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language