Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 02.06.2018

Kraljica Hrvatske 2016, Antoanet Levačić skočila padobranom s Tandem Expertima

U subotu 2.6.2018. kraljica Hrvatske 2016, Antoanet Levačić je na aerodromu Lučko u Zagrebu izvela skok padobranom u tandemu s našim instruktorom Markom Premužićem te se tako upisala u mali broj onih koji su iskusili ovo nevjerojatno iskustvo.

U priloženoj galeriji i video clipu možete pogledati kako je to izgledalo.

Kako je sezona skakanja padobranom za 2018. tek započela pozivamo vas da što prije rezervirate svoje mjesto u avionu te skočite s ekipom Tandem Experti i započnete ljeto u stilu.


kraljica hrvatskekraljica_hrvatske_skok_padobranom_01kraljica_hrvatske_skok_padobranom_02kraljica_hrvatske_skok_padobranom_03kraljica_hrvatske_skok_padobranom_04kraljica_hrvatske_skok_padobranom_05kraljica_hrvatske_skok_padobranom_06kraljica_hrvatske_skok_padobranom_07kraljica_hrvatske_skok_padobranom_08kraljica_hrvatske_skok_padobranom_09kraljica_hrvatske_skok_padobranom_10kraljica_hrvatske_skok_padobranom_11kraljica_hrvatske_skok_padobranom_12

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language