5 razloga zašto je skok padobranom savršeni poklon za Božić i blagdane

Datum objave: 24.09.2019

Iskustvo koje se ne zaboravlja
Osoba kojoj poklonite skok padobranom zasigurno će ovo vrhunsko adrenalinsko iskustvo pamtiti tijekom cijelog života a samim time i dragu osobu koja joj je omogućila ovakav, malo drugačiji, unikatniji i adrenalinski Božić. Želite li biti dio savršene uspomene svoje drage osobe?

Poklon koji je teško nadmašiti
U moru poklona gdje je teško izabrati nešto nezaboravno, skok padobranom je pravi poklon koji će osoba kojoj ga omogućite još mnoge Božiće pričati o tome. Ako se prisjetite svih poklona koje ste primili ili poklonili, sjećate li se boljeg od skoka padobranom?

Redovno se nalazi na Bucket listi mnogih osoba
Kroz godine bavljenjem padobranstvom uvjerili smo se da se velikim dijelom, padobranstvo ili iskustvo slobodnog pada nalazi na Bucket listi mnogih osoba te mnogi čekaju svoju priliku da iskuse ovo nevjerojatno iskustvo.

Omjer uloženog i dobivenog
Za iskustvo koje će se pamtiti cijelog života, i za pothvat koji je napravilo puno manje od 1% ljudi na planeti, iznos koji je potrebno odvojiti za skok padobranom zaista je dobar omjer uloženog i dobivenog. Cjenik naših usluga možete pogledati na sljedećem linku: Skok padobranom cjenik.

Poboljšava psiho fizičko stanje tijela i uma
Suočavanje sa vlastitim strahovima oduvijek je bilo poznato ka savršena metoda za održavanje i poboljšavanje mentalnog stanja uma i izgradnju samopouzdanja. Također, skok padobranom ima i mnoge druge zdravstvene pogodnosti o kojima smo već pisali na sljedećem linku: Zdravstvene pogodnosti padobranstva.

Naruči svoj poklon bon na: Skok padobranom poklon bon - NARUDŽBA.

tandem-skydive-poklon
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language