Ministar turizma skočio padobranom s instruktorom Tandem Experti tima

Datum objave: 31.01.2017

Da se padobranstvom i ekstremnim sportovima mogu baviti i političari dokazali su članovi Skydive Diani-a i ministar turizma Republike Kenije, g. Najib Balala stigavši u stilu na otvorenje Pride Inn Paradise Beach Hotela u Mombasi. Ministar je skočio padobranom iz zrakoplova s 3500 metara u tandemu s glavnim instruktorom Tandem Experti ekipe, i sada članom Skydive Diani tima, Angelom Vuletićem.

Osim ministra turizma u skoku su sudjelovali i sam direktor i vlasnik Pride grupacije, g. Hasnain Noorani, skočivši s tandem instruktoricom Skydive Diani-a, Saraom Hall Ericson, Sergey Aleseevich koji je skok izveo noseći Kenijsku zastavu od 60 kvadratnih metara te voditeljica Skydive Diani tima, Ingvild Finvåg.

Skok je izveden u petak, 27.01.2017. iz zrakoplova Beechcraft Baron G58 a prizemljenje je izvršeno na plaži ispred samog hotela pri vrlo zahtjevnim uvjetima. Skok su popratili najveći Kenijski mediji te je i sam tandem skok prikazan na Kenijskoj javnoj televiziji.

Ovaj skok može biti primjer i našim političarima te smo uvjereni da bi javnost htjela provjeriti imaju li i naši političari hrabrosti za ovakvu adrenalinsku avanturu.

U priloženoj galeriji i videu možete pogledati kako je to izgledalo.

The only way to arrive at a party!! Cabinet Secretary for Tourism, Mr. Najib Balala and Managing Director of PrideInn Paradise Beach Resort, Mr. Hasnain Noorani skydives into the grand opening of PrideInn Paradise Beach Resort ..

Posted by Skydive Diani on 31. siječnja 2017

Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language