Tandem skokovi u 2017. pod Afričkim nebom

Datum objave: 10.01.2017

Ako se ovih dana nalazite u Africi, točnije Keniji, svakako preporučano da nas posjetite na Skydive Diani dropzoni u blizini Mombase koja se nalazi na jednoj od najljepših plaža svijeta – Diani Beach. Diani beach je veliko obalno naselje na Indijskom oceanu na obali Kenije s plažom dužine 10 kilometara koja se proteže od Kongo rijeke na sjeveru do Galu plaže na jugu.

I dok je u našim krajevima sezona snijega i minusa, voditelj ekipe Tandem Experti, Angelo Vuletić se pridružio Skydive Diani timu u nastojanju stvaranja Hrvatsko-Kenijske padobranske suradnje. Kako je u Keniji sredina ljetne sezone tako se i svi skokovi izvode na Diani plažu samo nekoliko metara od oceana koja svakoga ostavlja bez daha.

Suradnja sa Skydive Diani timom se pokazala kao izvrstan potez te ćemo tako za iduću sezonu nastojati ponuditi i povoljne turističko-padobranske pakete za sve skakače iz naših krajeva željnih putovanja u Keniju i skakanja na zasigurno jednoj od najljepših Dropzona na svijetu.

Dio atmosfere iz Kenije i Diani Beach-a možete pogledati u priloženoj galeriji a više možete pratiti i na našoj Facebook stranici facebook.com/tandem.experti.

Kako će uskoro i u našim krajevima zatopliti, pozivamo vas da se pripremite i rezervirate prve termine za sezonu 2017. i skokove u Zagrebu, Ptuju, Čakovcu i naravno već poznate skokove padobranom s 4000 metara u Kaposvaru.

Vidimo se uskoro!

Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language