Tražimo kandidate za plaćeni put u Francusku

Datum objave: 22.07.2016

U Rujnu ove godine u Francuskoj će biti održano jedno vrlo specifično natjecanje i prvo takve vrste u tandem padobranstvu na kojemu će nastupiti naši tandem instruktori, zračni snimatelji ali i osobe koje se još nisu iskusile padobranstvo. Svi troškovi padobranskih skokova, hotelskog smještaja, hrane i prijevoza su pokriven čineći ovo jednom vrhunskom avanturom.

Specifičnost natjecanja je u tome što jednu natjecateljsku ekipu čine tandem instruktor, zračni snimatelj i tandem putnik koji mora biti kvalificiran kao osoba sa 100 postotnim invaliditetom.

U svrhu sudjelovanja na ovom natjecanju, Tandem Experti će uskoro objaviti detaljne informacije o natjecanju i krenuti u potragu za kandidatima s invaliditetom koji će s nam poći na ovo zanimljivo putovanje i ispisivanje padobranske povijesti.

Da bi u ovome uspjeli, trebati ćemo i vašu pomoć na način da sherate ovaj članak na vašim Facebook profilima i na taj način raširite vijest te pomognete osobama s invaliditetom da dožive iskustvo skoka padobranom, slobodnog pada i sudjelovanja na padobranskom natjecanju.

Također pozivamo i medije da nam se jave i pridruže u potrazi za kandidatima koji će sudjelovati na prvom HANDI FLY EURO CHALLENGE 2016.

Detaljnije informacije uskoro!

handyfly-photo
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language