Izabrani tandem skakači za besplatan skok padobranom 2016

Datum objave: 13.06.2016

Dragi Tandem Expertovci,
Završila je i ovogodišnja akcija «2x Skok padobranom besplatno. Riješi KVIZ i osjeti adrenalin» u kojoj je dvoje sretnika dobilo priliku iskusiti skok padobranom u tandemu potpuno besplatno.
Broj prijavljenih ove godine je 658 od čega 391 djevojka i 267 muških osoba te su djevojke i ove godine pokazale veću zainteresiranost za adrenalinske avanture.

Kako je bilo zaista zanimljivih prijava, i izbor je bi vrlo dugotrajan, težak i izjednačen. Ove godine odlučili smo omogućiti i utješne nagrade za 10 muških i 10 ženskih osoba koje su bile prijavljene za akciju a koja se odnosi na ostvarivanje popusta u iznosu od 300 kn na tandem skok te na taj način prijavljenima omogući prigodnu pogodnost. Prvih 10 kandidata od svakog spola koji pošalju prijavu na e-mail tandem.experti@gmail.com, sa svojim podacima i uplate skok imati će mogućnost iskusiti skok po promotivnoj cijeni.

A sada najiščekivaniji dio. Kandidati koji će izvesti besplatni skok s našom ekipom su Ines Lisak iz Zagreba i Igor Elmauer iz Osijeka. Pozivamo buduće padobrance da nam se jave radi dogovora o izvođenju tandem skokova.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u kvizu i do neke druge prilike želimo vam Blue Sky.
Tandem Experti

Skok padobranom besplatno
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language