POKLANJAMO: 2x Skok padobranom besplatno. Riješi KVIZ i osjeti adrenalin

Datum objave: 05.03.2016

Ekipa Tandem Experti je za naše Facebook članove osmislila još jednu akciju u kojoj imate priliku osvojiti skok padobranom u tandem potpuno besplatno. Uzimajući u obzir prošlogodišnju akciju «osvoji skok padobranom besplatno» gdje je bilo prijavljeno više od 3000 kandidata, ovaj puta želimo da priliku za skok dobiju najuporniji i oni koji to najviše zaslužuju. Također, ovaj puta ćemo pokloniti dva besplatna tandem skoka, jedan tandem skok za žensku i jedan za mušku osobu.

S ciljem da nagradimo najupornije, osmislili smo kratki kviz pitanja na koja je potrebno točno odgovoriti. Da bi to uspjela/o, biti će potrebno odvojiti oko 10 minuta, čime ćeš već pokazati upornost i tako si povećati šansu da upravo tebe odaberemo za besplatni tandem skok. Odgovori na pitanja nalaze se prožeti kroz sadržaj naše web stranice a mi ćemo se potruditi da ti ostavimo pokoji trag.

Dobitnici će tandem skokove izvesti s 4000 metara u Kaposvaru - Mađarska pri kojemu će iskusiti oko 60 sekundi slobodnog pada. Uz skok dobiti će i prijevoz iz Zagreba do mjesta izvođenja skoka. Ako zbog okolnosti, skokove ne bude moguće izvesti u Kaposvaru, izvesti će se u Vrsaru na Skydive Vrsar dropzoni ili u Ptuju - Slovenija.

Ispunjavanje kviza je dobar način ako već niste pročitali informacije s naše web stranice da saznate nešto novo i upotpunite svoje znanje o padobranstvu. Pozivamo vas da sudjelujete u što većem broju, neovisno iz koje države dolazite ili koliko godina imate jer je skok padobranom iskustvo koje ćete pamtiti cijelog života.

Akcija će biti aktivna do 01.06.2016. godine nakon čega ćemo na temelju vaših odgovora i broja prijavljenih donijeti odluku o kandidatima koji će skakati s nama. Rezultati će biti objavljeni na našoj web stranici najkasnije do 15.06.2016. a dobitnike ćemo i osobno obavijestiti. Poklonjeni tandem skok možete iskoristiti osobno ali ga možete i pokloniti drugoj osobi. Važno je skok iskoristiti unutar godine dana od datuma dobitka.

Da bi sudjelovanje u kvizu bilo valjano, potrebno je već "klasično" public sheranje ove objave na Facebooku (dugme share se nalazi odmah ispod naslova) i lajkanje naše facebook stranice koja se nalazi na sljedećem linku: Tandem Experti Facebook stranica.
Započni kviz

Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language