Tandem Experti odlaze ne Svjetske zračne igre 2015 Dubai

Datum objave: 28.11.2015

U ponedjeljak 30.11.2015.g. Hrvatska padobranska reprezentacija odlazi u Ujedinjene Arapske Emirate gdje će nastupiti na svjetskim zračnim igrama 2015 Dubai. Hrvatsku padobranski reprezentaciju sačinjava 5 padobranaca od čega su četvero iz ekipe Tandem Experti (Anđelo Vuletić, Damir Sladetić, Marko Premužić i Nebojša Ilić).

Svjetske zračne igre 2015, su ove godine dodijeljene Ujedinjenim Arapskim Emiratima i održati će se u Dubaiju od 01.12. – 12.12.2015. Za oraganizaciju se brinu zrakoplovni savez Emirata (EAF - Emirates Aerosports Federation), FAI (Fédération Aéronautique Internationale) i Skydive Dubai.

Natjecanje se provodi pod pravilima FAI-a (Fédération Aéronautique Internationale) i kao takve označava više-disciplinarno natjecanje najviše klase

Svake 4 godine najbolji sportaši svijeta u zračnim spotovima sudjeluju u ovom velikom sportskom događaju na kojemu promoviraju svoje discipline i sportove, demonstriraju svoju profesionalnost i inspiriraju buduće naraštaje.

Držimo palčeve našoj reprezentaciji a fotografije i video materijali slijede po povratku naših natjecatelja.


skydive-dubai
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language