AKCIJA Zatvaranje sezone - skok padobranom za 1200 kn

Datum objave: 09.11.2015

U subotu 14.11.2015 u Kaposvaru će se održati zadnje ovosezonsko tandem skakanje s 4000 metara visine. Vremenska prognoza predviđa vrlo dobre uvjete te smo vam odlučili omogućiti jednokratnu akcijsku cijenu od 1200 kn za tandem skok s 4000 metara. Skok s 4000 metara omogućuje slobodan pad od 60 sekundi te još 10 minuta leta pod kupolom padobrana.
Akcija je limitirana na 5 kandidata po principu "tko prvi uplati cjelokupni iznos od 1200 kn dobiva rezervirani termin". Prije uplate svakako provjerite dali ste jedan od prvih 5 prijavljenih.
Prijevoz iz Zagreba do aerodroma je osiguran i uračunat u cijenu skoka. Detalje oko polaska javit ćemo nakon zaprimljenih prijava.
Česta pitanja vezana uz skok padobranom u tandemu možete saznati u našoj padobranskoj bazi znanja a ako imate pitanje koje niste pronašli tamo, slobodno nas kontaktirajte.
Kako izgleda skok padobranom u tandemu možete pogledati na našem "Tandem Experti Youtube kanalu"Navedena ponuda vrijedi samo za navedeni datum. U slučaju eventualnog otkazivanja termina s naše strane, vraćamo cjelokupni uplaćeni iznos.

Tandem Experti

Skok padobranom
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language