Tražite inovativni oblik marketinga? Imamo rješenje za Vas

Datum objave: 19.10.2015

U današnje vrijeme, kada je marketing postao glavno sredstvo za napredak i prepoznatljivosti tvrtki, brendova i korporacija te je ujedno i vodeći alat za oblikovanje trendova, zaista je sve teže naći inovativan način reklamiranja.

Kako padobranstvo u Hrvatskoj još uvijek nije na razini padobranstva u razvijenim zemljama svijeta, Tandem Experti vam nude priliku da se pridružite malom broju ljudi koji su prepoznali potencijal marketinga kroz padobranstvo.

Ova mogućnost idealna je za brendove, tvrtke i korporacije koje promoviraju avanturistički i pustolovni način života, sportsku opremu, sportski život, extremne sportove, osiguravajuća društva ali i ostale.

Jedan od atraktivnijih oblika padobranskog marketinga je svakako stavljanje vašeg logotipa na kupolu/krilo padobrana. Aplikacija logotipa na padobran je trajna, nepromjenjiva i ima ulogu reklame koliko iznosi i resurs padobrana, najčešće 20 godina u kojih se može izvesti više od 2000 skokova.

U Hrvatskoj, padobranstvo još uvijek predstavlja rijetko viđenu atrakciju stoga je i pojava padobrana na nebu uvijek popraćena sa mnoštvom znatiželjnih pogleda.

Na tandem skok padobranom, redovito se odlučuju i osobe sa estrade i iz javnog života koji utječu na to da mediji i TV kuće prenesu vijest i reportažu o tome. Tandem Experti u pripremi imaju mnogobrojne projekte suradnje s osobama s naše javne scene što ujedno predstavlja idealnu priliku za promoviranje vaših ideja ili vizuala.

Osim tandem skokova, instruktori ekipe Tandem Experti redovno sudjeluju i na tzv. Promotivnim skokovima koji se izvode na privatnim i javnim zbivanjima poput nogometnih utakmica, gradskih manifestacija, obilježavanja državnih praznika, vjenčanja, rođendani, humanitarnih akcija isl. Na promotivnim skokovima naši padobranci mogu donijeti i prigodne poklone, nositi zastavu s vašim obilježjima ili uručiti odgovarajuće nagrade.

Većinu naših skokova dokumentiramo sa vrhunskim HD kamerama te će se vaš logotip pojavljivati i kroz naše video uratke koji se nalaze na Facebook-u i Youtube-u. Primjere videa možete pogledati na našem Youtube kanalu - Tandem Experti Youtube.

Mogućnosti su mnogobrojne od kupnje novog padobrana s vašim logotipom ili postavljanja logotipa na našu postojeću opremu pa do tiska raznih promo materijala poput majica, kapa, kombinezona, pokazivača smjera vjetra isl.

U nastavku možete pogledati foto simulacije logotipa apliciranih na padobrane.

Ukoliko prepoznate potencijal rado ćemo se odazvati vašem pozivu na suradnju ali i dogovoriti realizaciju vaših vlastitih ideja.

Tandem Experti

sponzorstvo-padobranstvo
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language