Završena akcija "Besplatni skoka padobranom u tandemu"

Datum objave: 02.06.2015

Kako je i bilo najavljivano, donosimo ime kandidata koji je dobio poklon skok padobranom u tandemu s 4000 metara.

Prija svega malo statističkih podataka:
Broj prijava je nadmašio i naša očekivanja tako da je ukupno bilo 3173 prijavljenih kandidata. Od 3173 prijavljenih, 1799 je bilo ženskih osoba naspram 1374 muških osoba čime su djevojke pokazale malo veću odvažnost za ovu adrenalinsku avanturu. Najveći broj prijava došao je iz Hrvatske ali znatan broj prijava došao nam je i iz susjedne BiH. Osim navedenih prijave su dolazile i iz Slovenije, Srbije ali i udaljeniji zemalja poput Australije, Engleske, Njemačke, Kanade itd.

Zbog zaista velikog interesa odlučili smo i iduće sezone organizirati istu akciju stoga nas pratite i iduće godine te ako niste imali sreće ovaj puta svakako pokušajte sljedeći puta.

A sada trenutak koji će jednog od vas jako razveseliti:
Ime kandidata koji je dobio besplatni tandem skok je Martina Petrina iz Zagreba.

Martini čestitamo i želimo fantastičan provod te molimo da nam se javi radi dogovora oko termina izvođenja skoka.

Sigurni smo da će Martina biti oduševljena, ali s druge strane, vjerojatno će mnogi od vas biti pomalo razočarani. Stoga, potruditi ćemo se da organiziramo što više sličnih akcija kako bi vas što više mogli razveseliti poput Martine i na taj način uvesti u svijet padobranstva.

Tandem Experti.

tandem-experti
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language