Poklanjamo besplatni skok padobranom sa 4000 metara

Datum objave: 05.03.2015

Tandem Experti ekipa je odlučila je jednom od vas pokloniti skokom padobranom u tandemu i to ni više ni manje nego sa 4000 metara visine, što donosi slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri brzini od 200 km/h. Da bi se dobitnik ove avanture mogao pohvaliti pred svojim prijateljima i poznanicima pobrinuti će se naše kamere koje će cijeli događaj detaljno dokumentirati. Poklonjeni tandem skok možete iskoristiti osobno ali ga možete i pokloniti drugoj osobi. Važno je skok iskoristiti unutar godine dana od datuma dobivanja. Prijaviti se možete do 01.06.2015.g.

Ako vam ovo zvuči zanimljivo, nastavite čitati da saznate koje je korake potrebno napraviti da biste sudjelovali o osvajanju ovog fantastičnog iskustva.

KORAK 1.
Sheraj ovu objavu na svome Facebook zidu da bi i tvoji prijatelji saznali za ovu akciju. Kopiraj link unutar navodnika i kopiraj ga na svoj zid "http://www.tandem-experti.com/vijest.php?vijest=27" ili klikni na gumb "podjeli" na vrhu stranice.

KORAK 2.
Lajkaj našu facebook stranicu koja se nalazi na adresi www.facebook.com/tandem.experti i prati nas jer u pripremi imamo još zanimljivih pogodnosti za naše facebook prijatelje.

KORAK 3.
Ispuni registracijski obrazac i sva polja u obrascu koji se nalazi niže na stranici.

KORAK 4.
Pošalji nam zahtjev za prijateljstvo na linku Tandem Experti FB Profil.

Kako su navedeni koraci vrlo jednostavni svi uvjeti iz navedenih koraka moraju biti zadovoljeni da biste sudjelovali u osvajanju besplatnog padobranskog skoka.

Dobitnik ove avanture biti će izvučeni u prvom tjednu lipnja 2015 godine na našoj web stranici u rubrici aktualnosti stoga ne zaboravite provjeriti dali ste upravo Vi dobili poklon skok.

Sva česta pitanja o skakanju padobranom u tandemu te kako izgleda jedan uobičajeni skok padobranom u tandemu možete saznati pregledom naše web stranice www.tandem-experti.com

Sretno u osvajanju poklon skoka.

Tandem Experti

Obrazac za prijavu:


skok padobranom - tandem skok
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language