Kako pronaći posao i kako Vam skok padobranom može pomoći oko toga.

Datum objave: 16.02.2015

Dali ovih dana tražite posao?
Poslali ste više desetaka zamolbi ali od poslodavca niti glasa?
Kako zaintrigirati poslodavca da Vas pozove na intervju?
Želite u životopisu imati nešto što drugi kandidati nemaju?

U današnje vrijeme veliki broj natječaja za posao uvjetuje od kandidata da je spreman prihvatiti izazove, da može funkcionirati pod pritiskom, da je timski igrač a svakako se cijene neustrašive i hrabre osobe. Sve nabrojane osobine su upravo ono što Vam treba da biste izveli skok padobranom iz aviona, sa 4000 metara visine, pri brzini od preko 200 km/h. Tandem Experti Vam omogućuju opciju dokumentiranja Vaše adrenalinske pustolovine koja će se savršeno uklapati u Vaš životopis a sigurno neće ni Vašeg budućeg poslodavca ostaviti ravnodušnim. Sa sigurnošću možemo reći da je manje od 0.1% populacije iskusilo padobranski skok te zahvaljujući toj informaciji možemo zaključiti i da će Vaš životopis biti unikatan ili u najmanju ruku poseban.

Da bi sve to bilo popraćeno i odgovarajućim dokazima pobrinut će se naše HD kamere koji će cijeli događaj dokumentirati te video montaža koju će naš tim izraditi za Vas ali i objaviti na našoj web stranici. Osim videa tu je i hrpa fotografija, diploma o uspješno izvršenom padobranskom skoku te knjižica padobranskih skokova s upisanim i ovjerenim skokom koji ste upravo izveli.

Standardna cijena skoka iznosi 1600,00kn a kako znamo da nezaposlenima i onima u radnom odnosu ona ne izgleda isto, donošenjem potvrde o nezaposlenosti za deset prvih prijavljenih kandidata, omogućujemo izvedbu skok po cijeni od 999,00kn.

Naposljetku, ukoliko ovaj korak i ne uspije u našoj namjeri da Vam pomognemo pronaći savršeni posao svakako će nam biti drago da smo Vam omogućili da iskusite ovu, vjerojatno najbolju stvar na svijetu.

Sva pitanja o tome kako izgleda skok padobranom i što je sve korisno znati prije skoka padobranom u tandemu možete saznati na našoj web stranici a Vaše prijedloge i ideje, možete nam poslati putem kontakt obrasca ili slanjem e-maila.

Kreirajmo zajedno Vaš životopis.

skok padobranom u tandemu
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language