Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 04.11.2023

VIDEO: Skakanje iznad Egipatskih Piramida S Tandem Expertima

Krajem Listopada 2023. godine, instruktor Padobranskog Kluba Skydive Croatia i voditelj Tandem Experti tima, Angelo Vuletić, ostvario je jedan od zanimljivijih skokova i trenutaka u svojoj karijeri skakanjem padobranom iznad svjetski poznatih egipatskih piramida u Kairu. Ovaj spektakularni događaj dogodio se u okviru Skyseakers eventa, gdje su se okupili iskusni padobranci iz različitih dijelova svijeta.

Ovo nije bio njegov prvi susret sa Egipatskim piramidama. Već 2018. godine, postao je prvi koji je izveo tandem skoka ikada iznad piramida u Gizi i cijelog Egipta. Ovog puta, vratio se sa istinskom strašću prema padobranstvu i prema ovom jedinstvenom mjestu koje odiše povijesnim i kulturnim bogatstvom.

Skyseakers event okupio je padobrance iz cijelog svijeta, pružajući im priliku da se međusobno inspiriraju i razmijene iskustva. Skakanje iznad piramida bilo je vrhunac događaja, a Angelo je bio jedan od onih koji su omogućili posjetiteljima da iskuse ovo spektakularno iskustvo koje ostavlja bez daha.

Izražavajući svoju duboku zahvalnost prema svim osobama i organizacijama koje su omogućile ovaj nezaboravan trenutak, Angelo Vuletić je istakao značaj očuvanja kulturnog naslijeđa Egipta. Skakanje iznad piramida nije samo bilo avanturističko iskustvo, već i način da se svijet podsjeti na važnost ovih povijesnih spomenika.

Svi zaljubljenici u padobranstvo iz Hrvatske sada imaju jedinstvenu priliku da se pridruže ovom nevjerojatnom događaju i ostvare svoj san o skakanju iznad egipatskih piramida. Na idućem padobranskom eventu, predstavnici iz Hrvatske mogu se pridružiti ovom fascinantnom iskustvu. Za sve zainteresirane osobe, ključno je da se obrate Padobranskom Klubu Skydive Croatia ili Tandem Expertima kako bi saznali više o prijavi i detaljima o sudjelovanju na ovom uzbudljivom događaju. Padobranski skokovi iznad piramida u Gizi prilika koja se ne smije propustiti, a Angelo i njegov tim stoje na raspolaganju da pomognu svim entuzijastima da ostvare svoj san o letenju iznad Egipatskih piramida.

U priloženom videu možete pogledati djelić atmosfere i kadrove sa skokove iznad piramida.


tandem-skok-iznad-piramida-03tandem-skok-iznad-piramida-18tandem-skok-iznad-piramida-20tandem-skok-iznad-piramida-22tandem-skok-iznad-piramida-23tandem-skok-iznad-piramida-24tandem-skok-iznad-piramida-25tandem-skok-iznad-piramida-26tandem-skok-iznad-piramida-27tandem-skok-iznad-piramida-29tandem-skok-iznad-piramida-30tandem-skok-iznad-piramida-32tandem-skok-iznad-piramida-34tandem-skok-iznad-piramida-35tandem-skok-iznad-piramida-36tandem-skok-iznad-piramida-37tandem-skok-iznad-piramida-38tandem-skok-iznad-piramida-39tandem-skok-iznad-piramida-40tandem-skok-iznad-piramida-41tandem-skok-iznad-piramida-42

Najsigurnijih načina na koji netko može iskusiti sva uzbuđenja koje pruža skok iz zrakoplova, slobodan pad i let padobranom

Padobranstvo je izvanredna rekreacija i način rješavanja stresa uzrokovanim današnjim načinom života. Malo je reći da je padobranstvo pomoglo tisućama ljudi da dobiju novi pogled na svijet, da testiraju svoje granice i nauče se suočiti sa svojim strahovima.

Croatia language
English language