Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 28.07.2022

4. Skydiving Boogie u Varaždinu by Skydive Croatia (Rujan 2022) – 17. & 18.9.2022.

Rujanski Varaždinski Skydiving Boogie ove sezone održati će se u terminu od 17. – 18.9.2022. godine na Aerodromu Varaždin (Skydive Varaždin) i ponovno donosi skokove s 4000 metara iz Pilatusa PC-6.

Skokovi u Varaždinu namijenjeni su kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života.

Molimo sve koji će prisustvovati eventu da potvrde dolazak.

Za tandem skakače (osobe koje skaču po prvi puta u paru s instruktorom) molimo da naprave rezervacije skokova na našoj web stranici www.tandem-experti.com. Slobodna mjesta za tandem skokove su ograničena stoga molimo da rezervirate termin što prije

Raspored termina za osobe koje su rezervirale tandem skok bit će poslan na e-mail korišten prilikom prijave i rezervacije i to nekoliko dana prije početka eventa.

Za one željne malo opuštenijeg iskustva u ponudi svakodnevno imamo i uvodne panoramske letove avionom koje organiziramo svakodnevno s našim partnerima iz Aerokluba Aviator.

Rezervacije za let avionom ili poklon bonove za let avionom možete pronaći na stranicama Aerokluba Aviator - www.aeroklubaviator.com

Za padobrance s dozvolama molimo da se javite u inbox te obnovite ili ako već niste da registrirate korisnički račun na manifest platformi www.manifestbud.com.  (Referentni broj 100)

Ostale informacije:

INFO:
Zrakoplov: Pilatus PC-6.
Visina skokova: 4000 metara.
Lokacija: Skydive Varaždin
Funjump ticket: 34 EUR. (260 kn)
Tandem skok: 1700 kn + snimanje opcionalno.
Obavezna najava dolaska padobranaca te rezervacija tandem skokova.


4-varazdin-boogie

Najsigurnijih načina na koji netko može iskusiti sva uzbuđenja koje pruža skok iz zrakoplova, slobodan pad i let padobranom

Padobranstvo je izvanredna rekreacija i način rješavanja stresa uzrokovanim današnjim načinom života. Malo je reći da je padobranstvo pomoglo tisućama ljudi da dobiju novi pogled na svijet, da testiraju svoje granice i nauče se suočiti sa svojim strahovima.

Croatia language
English language