Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 26.05.2022

Skokovi padobranom s 4000 m u Varaždinu – 2. Skydive Boogie Varaždin

Skydive Croatia i Tandem Experti ponovno donose vrlo popularne skokove s 4000 metara koji će se održati na Aerodromu Varaždin pod nazivom 2. Skydive Boogie Varaždin.

Skokovi u Varaždinu su namijenjeni svi padobrancima i učenicima padobrancima ali također i svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta i to kroz skokove padobranom u tandemu s našim iskusnim instruktorima.

Termini skakačkog vikenda bit će 25.6. i 26.6.2022.g.

Ovim putem pozivamo sve Hrvatske padobrance ali i one izvan granica Lijepe naše da nam se pridruže na Aerodromu Varaždin i sudjeluju u razvitku padobranstva u Varaždinu. Molimo sve samostalne padobrance da ostale informacije i najavu dolaska obave prateći link na Facebook Event 2. Skydive Boogie Varaždin

Obavijest samostalnim padobrancima: Molimo da obnovite svoje ManifestBud.com profile (Tehnički pregledi, liječnička uvjerenja isl.) da bi početak organizacije prošao što lakše.

Slobodna mjesta za tandem skokove su ograničena stoga molimo da rezervirate termin što prije i to no ovom linku: Skok padobranom u tandemu rezervacije termina.

Raspored termina za osobe koje su rezervirale tandem skok biti će poslan na e-mail korišten prilikom prijave i rezervacije.

Za one željne malo opuštenijeg iskustva u ponudi svakodnevno imamo i uvodne panoramske letove avionom koje organiziramo svakodnevno s našim partnerima iz Aerokluba Aviator. Rezervacije za let avionom ili poklon bonove za let avionom možete pronaći na stranicama Aerokluba Aviator.

Ostale informacije:

  • Zrakoplov: Pilatus PC-6.
  • Visina skokova: 4000  metara.
  • Lokacija: Aerodrom Varaždin.
  • Funjump ticket: 30 EUR.
  • Tandem skok: 1700 kn + snimanje opcionalno.

Obavezna najava dolaska padobranaca te rezervacija tandem skokova.


2-varazdin-boogie

Najsigurnijih načina na koji netko može iskusiti sva uzbuđenja koje pruža skok iz zrakoplova, slobodan pad i let padobranom

Padobranstvo je izvanredna rekreacija i način rješavanja stresa uzrokovanim današnjim načinom života. Malo je reći da je padobranstvo pomoglo tisućama ljudi da dobiju novi pogled na svijet, da testiraju svoje granice i nauče se suočiti sa svojim strahovima.

Croatia language
English language