Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 15.06.2021

Skydiving Boogie in Varaždin by Skydive Croatia – 10.-11.07.2021.

3. Varaždinski Skydiving Boogie u 2021.g. ponovno se vraća u termini od 10.07. do 11.07. na Aerodromu Varaždin i ponovno donosi skokove s 4000 metara iz Pilatusa PC-6. Ako uspijemo ishodovati odobrenje od Kontrole zračne plovidbe prvi let „Funjumpera“ ide na 5000 metara.

Molimo sve koji će prisustvovati eventu da potvrde dolazak. Za tandem skakače (osobe koje skaču po prvi puta u paru s instruktorom) molimo da naprave rezervacije skokova na našoj web stranici www.skydivecroatia.com a za padobrance s dozvolama molimo da se javite u inbox te registrirate account na manifest platformi www.manifestbud.com

Ostale informacije:

ISKUSTVO:
Minimalno iskustvo: B padobranska dozvola ili viša. tandem putnici s tandem instruktorom.
Ako Varaždinski aerodrom u međuvremenu vrati status registriranog Aerodroma moći će skakati i padobranci s dozvolom kategorije A.

INFO:
Zrakoplov: Pilatus PC-6.
Visina skokova: 4000 metara.
Lokacija: Aerodrom Varaždin.
Funjump ticket: 30 EUR.
Tandem skok: 1600 kn + snimanje opcionalno.
Obavezna najava dolaska padobranaca te rezervacija tandem skokova.


varaždin-boogie-srpanj-article

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language