Skokovi u Varaždinu s 4000 metara ponovno u Svibnju

Datum objave: 28.04.2021

Skydive Croatia i Tandem Experti su uspješno odradili  organizaciju 1. Varaždinskog Boogia na Aerodromu u Varaždinu i radi velikog interesa donijeta je odluka o novim terminima 2. Varaždinskog Boogia koji će se održati na istoj lokaciji 15. i 16.5.2021.g. Nadamo se lijepom vremenu i dobrim vremenskim uvjetima.

Event koji je iza nas stvorio je oko 80 novih tandem padobranaca koji su se po prvi puta iskušali u skok s padobranom u tandemu s našim instruktorima ali su na njemu i sudjelovali mnogobrojni licencirani padobranci kojima je padobranstvo način života. Dio atmosfere donosimo u priloženim fotografijama.

Radi velikog interesa i novi termini su se počeli ubrzano puniti stoga molimo sve zainteresirana da se što prije prijave i rezerviraju svoje mjesto za padobranske skokove u Svibnju.

Rezervacije termina možete obaviti na ovom linku: Tandem skok rezervacija. Ostale informacije o Eventu možete pronaći na FB stranici . Varaždin Boogie.

Posebno zahvaljujemo gradskoj tvrtki Parkovi d.o.o. koja je uložila veliki trud da prostor i Aerodromsko uređenje bude na razini jednog ovakvog Eventa te se nadamo da ćemo vam kroz našu uspješnu suradnju donijeti još mnoštvo ovakvih događanja.


Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language