Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 24.03.2021

Skokovi padobranom s 4000 m u Varaždinu – Skydive Boogie

Skydive Croatia i Tandem Experti vam ove godine donosi pravu padobransku poslasticu koja će omogućiti svima željnima adrenalina omogućiti da izvedu skok padobranom s 4000 metara i iskuse slobodan pad u trajanju od 60 sekundi. Varaždinski Aerodrom već je duže vrijeme bio padobranski neaktivan no ove godine nadamo se stvaranju jedne nove skakačke tradicije koju ćemo uz podršku Grada Varaždina ustrajno graditi.

Skokovi u Varaždinu su namijenjeni kako svim osobama koje se s padobranstvom tek susreću po prvi puta, tako i iskusnim padobrancima kojima je padobranstvo način života.

Termini skakačkog vikenda bit će od 24. Do 25.4.2021. godine na Aerodromu Varaždin.
Ovim putem pozivamo sve Hrvatske padobrance ali i one izvan granica Lijepe naše da nam se pridruže na Aerodromu Varaždin i sudjeluju u revitalizaciji padobranstva u Varaždinu. Molimo sve samostalne padobrance da ostale informacije i najavu dolaska obave prateći link na Facebook Event 1. Varaždin Boogie 2021.

Slobodna mjesta za tandem skokove su ograničena stoga molimo da rezervirate termin što prije i to no ovom linku: Skok padobranom u tandemu rezervacije termina.

Ostale informacije:
Zrakoplov: Pilatus PC-6.
Visina skokova: 4000 metara.
Lokacija: Aerodrom Varaždin.
Funjump ticket: 30 EUR.
Tandem skok: 1600 kn + snimanje opcionalno.

Obavezna najava dolaska padobranaca te rezervacija tandem skokova.


cover-photo-varazdin-boogie

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language