Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 08.09.2020

Ivana Paradžiković s Tandem Expertima u skoku padobranom iznad Zagreba

Neustrašiva Ivana Paradžiković, poznata svima s NOVA TV kanala odlučila je ovu nedjelju iskušati se u skakanju padobranom u tandemu s našom ekipom Tandem Experti i Instruktorom Anđelom Vuletićem, Markom Premužićem (kamera) i Damirom Sladetićem (priprema opreme), Ivan Drnasin (Pilot). Tandem Experti su odjel Padobranskog Kluba Skydive Croatia, odnosno tim instruktora specijaliziranih za izvođenje tandem skokova.

Ivana je svoj prvi skok u životu izvela bez greške a pri tome pokazala da bi s lakoćom bila spremna proći i kroz našu školu padobranstva i postati samostalna padobranka.

Kako se je naš tandem par i naša popratna ekipa zabavili na Ivaninom tandem skoku pogledajte u priloženom video uratku ali i u našoj foto galeriji.

Ako i vi želite poletjeti iznad Zagreba i pridružiti se našem klubu neustrašivih skakača kontaktirajte nas a mi ćemo se pobrinuti da vam priuštimo nezaboravno iskustvo, baš kao i našoj Ivani.


tandem-skok-ivana-paradzivkovicIvana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-05Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-10Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-11Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-12Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-15Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-20Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-21Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-22Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-23Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-24Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-25Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-26Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-27Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-30Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-36Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-37Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-38Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-39Ivana-Skok-padobranom-&-Tandem-Experti-40

Panoramski let avionom je savršen poklon dragoj osobi, prijateljima ili Vama važnim osobama

Podijelite ovo iskustvo sa svojim bližnjima i doživite zajedno nešto novo. Kako bi Vaše iskustvo bilo iznimno i posebno, u ponudi imamo nekoliko standardnih ruta uvodnog panoramskog leta. Standardno naši letovi polaze i slijeću na aerodrom Varaždin no moguće je dogovoriti i druge lokacije polijetanja i letačkih ruta.

Croatia language
English language