Skakanje padobranom u Čakovcu s 4000m – Termini za 2020.g.

Datum objave: 12.02.2020

Početak nove sezone se bliži a time i godina ispunjena novim adrenalinskim pustolovinama. Tandem Experti, Skydive Croatia i Aeroklubom Međimurje, zajedničkom suradnjim organizirali su i omogućili nova tri termina za 2020. godinu u kojima će te moći iskusiti skok padobranom u Hrvatskoj, točnije u Čakovcu na aerodromu Pribislavec.

Termini skokova su idući: 30.05. - 31.05. u Svibnju, 25.07. - 26.07. u Srpnju i 19.09. - 20.09. u Rujnu.

Kako su se termini prošle godine za skokove padobranom u Čakovcu s 4000 metara vrlo brzo popunili preporučujemo da ne čekate dugo s rezervacijama te ne propustite svoju priliku za skok s 4000 metara u Lijepoj Našoj.

Rezervacije i sva ostala pitanja o skakanju padobranom iz aviona možete saznati na linkovima Skok padobranom rezervacija i Skok padobranom česta pitanja.

Tandem Experti su za 2020 godinu ostvarili partnerstvo sa Skydive Croatia timom koje će donijeti novi pogodnosti i mogućnosti za budući naraštaj padobranaca. Više o Skydive Croatia timu pročitajte klikom na linku Skydive Croatia.

Sve novosti možete saznati na našoj Facebook Stranici ali na našem novom Instagram profilu: Tandem Experti FB Page i Tandem Experti Instagram

Vidimo se na 4000 metara.

Tandem-Experti-Cakovec-2019-0048
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language