Sorry, your browser does not support JavaScript!
Datum objave: 21.11.2022

Hrvatski padobranci pokrenuli Skydiving Kenya brend u Africi

Ovih dana kada se kod nas temperature spuštaju nisko a vremenski uvjeti već lagano idu prema zimskom ugađaju, tim profesionalnih Hrvatskih padobranaca pod nazivom Tandem Experti su svoje padobranske vještine odlučili pružiti i u dalekoj Africi.

Tako je ovih dana pod vodstvom ekipe Tandem Experti, formiran tim pod nazivom Skydiving Kenya a koji pruža usluge tandem skokove u Keniji i to točnije na sjevernoj obali Mombase u mjestu Vipingo.

Ako se nađete u Keniji i poželite iskusiti skok padobranom iznad oceana ,te prizemljiti na bijeli pijesak plaže Indijskog oceana, okruženi palmama, svakako Vam preporučujemo da provjerite stranice Skydiving Kenya tima te im se javite radi dogovora. Bilo da želite iskusiti samo tandem skok ili ste iskusan samostalan padobranac, padobranstvo u Keniji svakako pruža jedan jedinstveni avanturistički doživljaj, poručuju iz Tandem Experta.

Ovih dana je u tijeku i Giveaway akcija te i Vi možete osovjiti besplatni skok u Keniji. Više informacija potražite ovdje: FREE Skydive in Kenya.

Link na orginalni članak: Padobranstvo.com

 


skydiving-kenya

Najsigurnijih načina na koji netko može iskusiti sva uzbuđenja koje pruža skok iz zrakoplova, slobodan pad i let padobranom

Padobranstvo je izvanredna rekreacija i način rješavanja stresa uzrokovanim današnjim načinom života. Malo je reći da je padobranstvo pomoglo tisućama ljudi da dobiju novi pogled na svijet, da testiraju svoje granice i nauče se suočiti sa svojim strahovima.

Croatia language
English language