Poklanjamo besplatni skok padobranom sa 4000 metara

Datum objave: 05.03.2015

Tandem Experti ekipa je odlučila je jednom od vas pokloniti skokom padobranom u tandemu i to ni više ni manje nego sa 4000 metara visine, što donosi slobodan pad u trajanju od 60 sekundi pri brzini od 200 km/h. Da bi se dobitnik ove avanture mogao pohvaliti pred svojim prijateljima i poznanicima pobrinuti će se naše kamere koje će cijeli događaj detaljno dokumentirati. Poklonjeni tandem skok možete iskoristiti osobno ali ga možete i pokloniti drugoj osobi. Važno je skok iskoristiti unutar godine dana od datuma dobivanja. Prijaviti se možete do 01.06.2015.g.

Ako vam ovo zvuči zanimljivo, nastavite čitati da saznate koje je korake potrebno napraviti da biste sudjelovali o osvajanju ovog fantastičnog iskustva.

KORAK 1.
Sheraj ovu objavu na svome Facebook zidu da bi i tvoji prijatelji saznali za ovu akciju. Kopiraj link unutar navodnika i kopiraj ga na svoj zid "http://www.tandem-experti.com/vijest.php?vijest=27" ili klikni na gumb "podjeli" na vrhu stranice.

KORAK 2.
Lajkaj našu facebook stranicu koja se nalazi na adresi www.facebook.com/tandem.experti i prati nas jer u pripremi imamo još zanimljivih pogodnosti za naše facebook prijatelje.

KORAK 3.
Ispuni registracijski obrazac i sva polja u obrascu koji se nalazi niže na stranici.

KORAK 4.
Pošalji nam zahtjev za prijateljstvo na linku Tandem Experti FB Profil.

Kako su navedeni koraci vrlo jednostavni svi uvjeti iz navedenih koraka moraju biti zadovoljeni da biste sudjelovali u osvajanju besplatnog padobranskog skoka.

Dobitnik ove avanture biti će izvučeni u prvom tjednu lipnja 2015 godine na našoj web stranici u rubrici aktualnosti stoga ne zaboravite provjeriti dali ste upravo Vi dobili poklon skok.

Sva česta pitanja o skakanju padobranom u tandemu te kako izgleda jedan uobičajeni skok padobranom u tandemu možete saznati pregledom naše web stranice www.tandem-experti.com

Sretno u osvajanju poklon skoka.

Tandem Experti

Obrazac za prijavu:


skok padobranom - tandem skok

Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Prijevoz do mjesta izvođenja padobranskih skokova u tandemu

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Skok padobranom s maksimalne visine

Tandem skok sa 4000 metara

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

prošlo
Croatia language
English language