Sorry, your browser does not support JavaScript!

Tandem Experti - tko smo mi?

Tandem Experti tim okuplja vrsne tandem instruktore koji su dugogodišnji padobranci sa stotinama skokova iza sebe, a neki od njih su i aktualni članovi Hrvatske padobranske reprezentacije.

Tandem Experti tim okuplja vrsne tandem instruktore koji su dugogodišnji padobranci sa stotinama skokova iza sebe, a neki od njih su i aktualni članovi Hrvatske padobranske reprezentacije. Imajući na umu da ćete skok izvesti s profesionalcima, možete potpuno i bezbrižno uživati. Na Vama je jedino da doživite nezaboravno iskustvo o kojemu ćete pričati godinama.

Voditelj projekta je Angelo Vuletić - USPA instruktor padobranstva, USPA Coach, UPT (United Parachute Technologies), Strong Enterprises i Paraavis tandem instruktor, bivši član Hrvatske padobranske reprezentacije. Glavni cilj Tandem Experta je omogućiti svima koji su se ikada pitali kakav je osjećaj letjeti da taj osjećaj napokon i iskuse. Osjećaj tijela u slobodnom padu, pri brzinama od preko 200 km/h je zaista jedan od najintenzivnijih osjećaja koje ljudsko biće može doživjeti te najiskrenije mislimo da bi svatko trebao doživjeti ovo iskustvo barem jedanput u životu.

Kako nam je od iznimne važnosti da na svojem tandem padobranskom skoku doživite najbolje od padobranstva, tako se i nismo vezali za samo jedan aerodrom već skokove organiziramo na aerodromima koji u danom trenutku pružaju najviše. Jedan od najvažniji faktora padobranskog skoka sama je visina s koje se skok izvodi te se zbog toga trudimo svim našim kandidatima omogućiti skokove s maksimalne moguće visine. Izuzetno nam je važan komfor zrakoplova s kojim se leti na visinu za izvođenje tandem padobranskog skoka, stoga redovito tandem skokove izvodimo iz zrakoplova koji imaju kapacitet od oko 20 padobranaca (putnika) i koji pružaju visok stupanj sigurnosti. Mnogim našim kandidatima let zrakoplovom na visinu za iskakanje padobranom, ujedno je i prvi put da uopće lete, Iz tog razloga želimo Vam pružiti jedno ugodno iskustvo i priliku za panoramsko razgledavanje.

Na našim web stranicama pronaći ćete sve informacije i odgovore o tandem padobranskim skokovima, što je sve potrebno obaviti prije samog skoka, gdje se tandem skokovi izvode, koliko je padobranstvo sigurno ali i sve ostale karakteristike tandem padobranskih skokova. Ukoliko ipak postoji pitanje na koje nećete naći odgovor, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo Vam rado odgovoriti na sva dodatna pitanja te Vas savjetovati o svim opcijama i mogućnostima.

Sada, kada ste nas malo bolje upoznali, red je da mi upoznamo Vas… javite nam se i krenite s nama u jednu potpuno drugačiju avanturu – adrenalinsku avanturu s Tandem Expertima

Skok padobranom s maksimalne visine

Skok padobranom sa 4000 metara

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Transport do aerodroma

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Prijavite sa na naš newsletter

Primite najnovije ponude i akcije direktno u Vaš e-mail sadučić.

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language