Team building – skok padobranom kao savršen oblik team buildinga

Iza svake uspješe tvrtke su zupčanici koji pokreću poslovanje – zaposlenici. Zaposlenici su uvjerljivo najvažniji dio svake tvrtke i važno je pružiti im osjećaj timskog igrača.

Skok s padobranom je savršen način za građenje timskog duha i prijateljstva koja će uz podizanja morala u vašoj tvrtci u konačnici osigurati rast poslovanja. Postoji izreka: «Stanite uz svoje zaposlenike i oni će stati uz Vas», mi u Tandem Expertima se ne možemo više složiti s ovom izrekom.

Team building kroz Tandem skok

Postoji veliki broj team building aktivnosti u kojima tvrtke mogu sudjelovati no padobranstvo brzo postaje jedan od najpopularnijih oblika avanturističko-pustolovne aktivnosti na tržištu. Postoji li bolji način za učvršćivanja odnosa grupe ljudi od adrenalinskog udara koje je uzrokovano skokom iz zrakoplova? Uzbuđenje dok ulaze u zrakoplov, skok padobranom s 4000 metara, slobodan pad pri brzini od 200 km/h, let padobran iznad panorame i na kraju smiješak dok im noge dotaknu tlo. Svakodnevno gledamo ljude koji dolaze na skokove poznavajući se samo površno no nakon ovako intenzivnog iskustva čestitajući jedni drugima zagrljajem ostaju povezani na jedinstven način. Pružite svojim zaposlenicima dan koji će pamtiti i o kojem će pričati zauvijek – obratite se Tandem Expertima još danas.

Kako Vam možemo pomoći oko organizacije?

  • Ekskluzivni datum izvođenja skokova. Dan rezerviran samo za Vašu tvrtku
  • Organizacija prijevoza ovisno o broju polaznika. Neovisno o broju kandidata team buildinga možemo Vam osigurati odgovarajući prijevoz.
  • Popusti s obzirom na broj kandidata: ovisno o bruj kandidata koji će sudjelovati u team buldingu možemo Vam osigurati određena popuste po skoku.
  • Izrada promo materijala i letaka. Ako poželite izraditi majice koje će Vas podsjećati na ovaj dan naša ekipa Vam može osigurati iste. Ukoliko ste veća tvrtka i želite unaprijed obavijestiti Vaše zaposlenike možemo Vam osigurati izradu promo letaka ili slanja newslettera na e-mail listu Vaših zaposlenika.
  • Team building fotograf koji će za Vas napraviti gomilu profesionalnih fotografija savršenih za objavu na Vašim web stranicama i društvenim mrežama kojima će te pokazati konkurenciji odvažnost i hrabrost svojih zaposlenika.
  • Najbolje od svega – 4000 metara visine

Otvoreni smo i za Vaše vlastite ideje i prijedloge no svakako nas kontaktirajte jer neke od opcija mogu biti podložne dodatnim troškovima.

Što trebate učiniti sljedeće?

Kontaktirajte nas za potpune informacije, ostala pitanja i slobodne termine putem kontakt obrasca ili slanjem upita na e-mail: tandem.experti@gmail.com

Na vrh

Skok padobranom s maksimalne visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova sa padobranom

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language