Podaci i detalji za uplatu akontacije/rezervacije ili poklon bonova

U nastavku možete odabrati jednu od opcija za uplatu rezervacije/akontacije odnosno poklon bona koja Vam najbolje odgovara. Molimo da koristite iznos koji je dogovoren prilikom komunikacije s našim predstavnikom.

Da bi vam omogućili što lakši oblik uplate u nastavku omogućavamo nekoliko načina koje možete koristi za uplatu sredstava: Uplata na nacionalni račun koristeći nacionalni IBAN (za unos možete i skenirati QR kod iz svoje mobilne bankarske aplikacije), ili koristeći REVOLUT, MONESE ili WISE servise

NAPOMENA: Za uplate u EUR, USD ili drugim stranim valutama koristite Wise podatke za uplatu.

Zaba

Uplata na klubski račun

NAZIV: Padobranski Klub Skydive Croatia
ADRESA: Sokolovac 10, Zagreb 10000, Hrvatska
OIB: 44173618195
MB: 05247284
IBAN: HR2123600001102860310
IZNOS: Upisati odgovarajući iznos
SWIFT/BIC: ZABA HR 2X
OPIS PLAĆANJA: Vaš e-mail i OIB - ime skakača
MODEL: 00 ili 99
POZIV NA BROJ: 11-220519
Tandem Experti- Wise

Wise - Uplata putem Wisea

Ako nemate Wise račun ovdje ga možete besplatno otvoriti "otvori Wise račun" i naručiti svoju besplatnu Visa karticu. Više o Wiseu saznajte na linku - Što je Wise?

Wise Account Holder: Anđelo Vuletić
IBAN: BE87967101309994
SWIFT/BIC: TRWIBEB1XXX
Address: Wise, Avenue Louise 54, Room S52, Brussels 1050, Belgium
Mob: +38598801862

U napomenu naznačiti ime osobe koja će izvesti skok.
Molimo Vas da rezervaciju za skok napravite minimum 7 dana prije termina a idealno je rezervirati termin i do 30 dana prije željenog datuma skoka.

Sve informacije o tandem skokovima padobranom te česta pitanja i tijek uobičajenog tandem skoka možete saznati na linkovima skok padobranom česta pitanja i tandem skok a za ostala pitanja slobodno nas kontaktirajte putem web obrasca, slanjem maila ili pozivom na kontakt brojeve.

Cijenik tandem skokova Kontaktiraj nas za više informacija
web dizajn, izrada web stranica

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Mogućnost organizacije prijevoza

Prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova sa padobranom

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i mogućnost prijevoza do aerodroma. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language