Sorry, your browser does not support JavaScript!

Affiliate program Tandem Experti ekipe

Affiliate program Tandem Experti tima osmišljen je za vlasnike web stranica, online blogova ali i Influencera na društvenim mrežama

Osim našeg programa "Promotori i prodajni agenti" Tandem Experti vam nude i affiliate program kroz koji vam je omogućeno da postavljanjem naših reklamnih bannera na svoje web stranice ili profile na društvenim mrežama uđete u suradnju s nama te iskoriste izvrsnu priliku za dodatnu zaradu.

Uz banner koji ćete postaviti na svoj sadržaj ili objaviti na nekom od vaših servisa ili društvenih mreža, dobiti ćete i vlastiti unikatni link pomoću kojega ćete preusmjeravati posjetitelja na naše stranice te ćemo tako i mi pratiti tko će od posjetitelja rezervirati i skočiti s Tandem Expertima. Klikom na link ili banner na posjetiteljovom računalu ili mobilnom uređaju pohranit će se "kolačić" (eng. Cookie) koji će biti valjan 7 dana. Da bi referenca bili valjana korisnik kojega je usmjerio vaš banner na naše web stranice mora nas kontaktirati i uplatiti akontaciju za skok u roku 7 dana od kada je kliknuo na Vaš banner. Isplate provizija vršimo po svakom izvedenom skoku direktno na Vaš tekući račun ili u gotovini. Također, proviziju možete iskoristiti za popust za vlastiti skok padobranom ako se odlučite na isti ili pričekati dok iznos od affiliate marketinga nije dovoljan da pokrije cijenu cijelog skoka padobranom.

Svim svojim affiliate partnerima omogućavamo proviziju od 10% na aktualnu cijenu skoka s padobranom (bez snimanja). Primjer: ako je cijena izvedenog skoka iznosila 1500,00 kn vaša provizija iznosi 150,00 kn.

Za svaki skok koji je izveden vašim preusmjeravanjem i promjenom stanja na Vašem affiliate računu obavijestiti ćemo vas e-mailom u tekućem tjednu.

Da bi ste se prijavili u program za affiliate suradnju s Tandem Expertima ispunite obrazac u nastavku. Nakon primljenih podataka kontaktirat ćemo Vas s detaljima oko načina postavljanja Tandem Experti reklamnih bannera.

NAPOMENA: Brisanjem "kolačića" odnosno "cookia" s korisnikovog računala nećemo moći utvrditi da li je korisnik proslijeđen putem vašeg linka.

Obrazac za prijavu u Affiliate program s Tandem Expertima

Pročitao sam i prihvaćam uvjete korištenja i GDPR. Slažem se s time da mi povremeno pošaljete obavijesti i novosti putem e-maila.

Banneri koje možete koristiti na svojim web stranicama i profilima

728x90 336x280 250x250 300x250 200x200 468x60
120x600 160x600

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode s 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete oko 45 sekundi u slobodnom padu.

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova s padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: mogućnost besplatnog prijevoza do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučeri kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Naše članice i partneri

Croatia language
English language