RTL-ov Gospodin Savršeni skočio padobranom s Tandem Expertima

Datum objave: 13.10.2019

RTL-ov show Gospodin Savršeni i Tandem Experti su ove sezone u zajedničkoj suradnji ostvarili svakako jedu od zanimljivijih kombinacija TV Showova i adrenalinskih aktivnosti. Da popularnost padobranstva u Hrvatskoj zaista uzima maha pokazuje da se je i ovogodišnji Gospodin Savršeni, Mio, odlučio jednu od svojih djevojaka, Silviju odvesti upravo na jedno od naj luđih iskustava koje možete iskusiti a na koje su ih poveli naši instruktori Marko Premužić i Marko Dekanić.

Kako su se zabavili mogli ste vidjeti na RTL-u u emisiji Gospodin Savršeni no ako niste svakako pogledajte u niže priloženom videu u kojemu vam donosime detaljnije trenutke koje su doživjeli ovo dvoje kandidata ovogodišnjeg Gospodina Savršenog.

Ako i vi želite skočiti padobranom i naći svoju savršenu polovicu javite nam se i iznenadite nekoga s ovim izuzetnim iskustvom – Skokom padobranom u Tandemu s Tandem Expertima.


gospodin-savrseni-skok-padobranom
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language