Glasaj za tim našeg instruktora Marka i osvoji skok padobranom

Datum objave: 02.09.2019

Čuli ste za nas, ali jeste čuli i za "Gemišter" i RedBull Soapbox?

Ove godine održava se RedBull Soapbox utrka u Zagrebu i jedan od naših instruktora, Marko Premužić, sudjeluje u ovogodišnjoj utrci sa svojom ekipom "Gemišter". Zanimljivo, svi članovi "Gemištera" skočili su jednom ili više puta sa Tandem Expertima! Zato smo odlučili pomoći ekipi da skupi glasove za dodatnu nagradu u natjecanju. Ako uspijemo i pobijedimo, Tandem Experti će nagraditi jednog od glasača padobranskim skokom u tandemu s našim instruktorom!

Što je potrebno napraviti?

Kako bi se prijavili za izvlačenje nagrade potrebno je prvo lajkati ovu objavu na Facebooku te svakako glasati za ekipu "Gemišter" na RedBull Soapbox stranici ili na dolje navedenom linku:

https://soapboxrace.redbull.com/hr/hr/team-page/gemister/

Nakon što ste ostavili glas za ekipu pošaljete nam u inbox na FB stranici Tandem Experta poruku koja glasi:

Bok Tandem experti upravo sam glasao za ekipu "Gemišter".
Ime i prezime:
Datum rođenja:
Adresa:
Visina:
Težina:
Br. Telefona:
E-mail:

Pobjednik će dobiti poklon bon za skok padobranom s 4000 metara u vrijednosti od 1500 kn. RedBull Soapbox utrka se održava 14.9., a glasanje je otvoreno do ponoći 13.9. Sve prijave nakon tog datuma neće ući u izbor.

Ekipa "Gemišter" vas poziva da im se 13.9. popodne pridružite na Opatovini u Zagrebu gdje će te imati priliku razgledati njihovo vozilo i popiti gemišt s ekipom, i naravno, da ih 14. 9. partite u samoj utrci.

Sretno svima!!

gemister besplatni-tandem-skok
Rezerviraj skok online Naruči poklon bon

Skok padobranom s 4000 metara visine

Skok padobranom s maksimalne visine

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

HD Video snimak tandem skoka

Tandem skok s padobranom - snimanje

Veličanstven trenutak poput Vašeg prvog skoka padobranom zasigurno čete htjeti pregledavati ponovno i ponovno ali i podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i poznanicima. Tandem Expert team osigurava video snimak visoke kvalitete cijelog događaja, od pripreme do prizemljenja.

Detaljnije

Tandem Experti partneri

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s 4000 metara visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja skokova, video montaža snimljenih materijala, poklon vaučer kod naših partnera, mogućnost sudjelovanja u našem affiliate i prodajni agent programu, članstvo u našem klubu skakača.

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

Croatia language
English language