Skok padobranom besplatno – Tandem Experti ponovno poklanjaju

Datum objave: 25.03.2019

U 2019 godini Tandem Experti se vračaju s nekima već dobro znanom akcijom u kojoj ćemo pokloniti jedan tandem padobranski skok jednom od naših vjernih Facebook pratitelja i time omogućiti sretniku da iskusi ovo nevjerojatno iskustvo potpuno besplatno.

Prijave kandidata koji žele skakati s nama besplatno i sudjelovati u ovoj adrenalinskoj akciji primamo do 1.6.2019.g. a prijaviti se možete već danas stoga požurite i ugrabite priliku.

Odabrani dobitnik će primiti poklon bon za besplatni skok padobranom koji može samostalno iskoristiti ali isto tako i pokloniti dragoj osobi kao poklon.

Skok padobranom će biti izveden na jednoj od naših stalnih lokacija te ako se radi o lokaciji izvan Zagreba (Aerodroma Lučko) omogućit ćemo vam i prijevoz do mjesta izvođenja skokova.

Da bi ste se prijavili i sudjelovali u ovoj akciji slijedite navedene korake:

1. Podijeli (Sheraj) i lajkaj ovu objavu na svome Facebook zidu da bi i tvoji prijatelji saznali za ovu akciju. Kopiraj link unutar navodnika i kopiraj ga na svoj zid "http://www.tandem-experti.com/vijest.php?vijest=79" ili klikni na gumb "podjeli" na vrhu stranice.

2. Lajkaj našu Facebook stranicu koja se nalazi na adresi www.facebook.com/tandem.experti i prati nas jer u pripremi imamo još zanimljivih pogodnosti za naše Facebook prijatelje.

3. Ispuni registracijski obrazac i sva polja u obrascu koji se nalazi niže na stranici.


Da bi prijava bila valjana potrebno je ispuniti sva tri navedena koraka. Dobitnika koji će padobranski skok s Tandem Expertima izvesti besplatno odabrat ćemo u prvom tjednu lipnja 2019.g. na našoj web stranici u rubrici aktualnosti stoga ne zaboravite provjeriti da li ste to upravo Vi.

Sva česta pitanja o skakanju padobranom u tandemu te kako izgleda to nevjerojatno iskustvo možete saznati posjetom naše web stranice www.tandem-experti.com 

Odgovore na sva česta pitanja i dalje možete saznati u našoj bazi čestih pitanja o padobranstvu a rezervirati svoj skok padobranom i dalje na skok padobranom online rezervacija.

Sretno i vidimo se na skoku

Tandem Experti


skok padobranom besplatno s tandem expertima

Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Prijevoz do mjesta izvođenja padobranskih skokova u tandemu

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Skok padobranom s maksimalne visine

Tandem skok sa 4000 metara

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

prošlo
Croatia language
English language