Što pokloniti za rođendan – Adrenalinsko iskustvo koje se ne zaboravlja

Datum objave: 06.08.2018

Imate li poznanika ili prijatelja koji izjavljuje da se usudi napraviti bilo što i želite njegovu hrabrost staviti na testiranje ili je Vaš životni partner avanturista koji je možda samo sakriven iza životnih obaveza? Možda želite nekome pomoći da prevlada strah od visine i pada te se suoči sa svojim strahovima i fobijama ili samo želite dragoj osobi priuštiti nešto ludo i nezaboravno na što se sama ne bi odlučila?

Koji god slučaj bio, nezaboravni način na koji čete nekoga iznenaditi za rođendan je SKOK PADOBRANOM i to sa super iskusnom ekipom Tandem Experti
Tandem Experti su tim iskusnih instruktora padobranstva koji će se pobriniti da Vaši bližnji iskuse najbolje od padobranstva i skok padobranom iz savršeno ispravnog zrakoplova učine posebnim.

Ako imate dodatne ideje koje želite uključiti u svoje iznenađenje uvijek smo otvoreni za nove stvari i rado ćemo učiniti Vaše iznenađenje posebnim.
Do sada smo izvodili razne dodatne usluge tijekom rođendanskih padobranskih skokova od dočeka slavljenika ili slavljenice s hladnim pjenušcem, hladnim pivom za najbolje prijatelje, isprintom banera s raznim porukama pa čaki i dočekom s tortom. Naravno, samo vaša maštovitost i izvedivost ograničava da svoj poklon učinite unikatnim i posebnim.

Ako i sami želite da Vam netko pokloni skok padobranom, ne zaboravite podijeliti ovaj link ili članak na društvenim mrežama i dajte im do znanja što želite za svoj rođendan.
Kontaktirajte na za sve dodatne informacije i naručite svoj poklon još danas kojim ćete svojoj dragoj osobi priuštiti dan koji nekada neće zaboraviti. (Više na Skok padobranom poklon bon)


rodendan-skok-padobranom

Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Prijevoz do mjesta izvođenja padobranskih skokova u tandemu

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Skok padobranom s maksimalne visine

Tandem skok sa 4000 metara

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

prošlo
Croatia language
English language