5 razloga zašto je skok padobranom savršeni poklon za Božić i blagdane

Datum objave: 20.12.2018

Iskustvo koje se ne zaboravlja
Osoba kojoj poklonite skok padobranom zasigurno će ovo vrhunsko adrenalinsko iskustvo pamtiti tijekom cijelog života a samim time i dragu osobu koja joj je omogućila ovakav, malo drugačiji, unikatniji i adrenalinski Božić. Želite li biti dio savršene uspomene svoje drage osobe?

Poklon koji je teško nadmašiti
U moru poklona gdje je teško izabrati nešto nezaboravno, skok padobranom je pravi poklon koji će osoba kojoj ga omogućite još mnoge Božiće pričati o tome. Ako se prisjetite svih poklona koje ste primili ili poklonili, sjećate li se boljeg od skoka padobranom?

Redovno se nalazi na Bucket listi mnogih osoba
Kroz godine bavljenjem padobranstvom uvjerili smo se da se velikim dijelom, padobranstvo ili iskustvo slobodnog pada nalazi na Bucket listi mnogih osoba te mnogi čekaju svoju priliku da iskuse ovo nevjerojatno iskustvo.

Omjer uloženog i dobivenog
Za iskustvo koje će se pamtiti cijelog života, i za pothvat koji je napravilo puno manje od 1% ljudi na planeti, iznos koji je potrebno odvojiti za skok padobranom zaista nije velika stavka. Cjenik naših usluga možete pogledati na sljedećem linku: Skok padobranom cjenik.

Poboljšava psiho fizičko stanje tijela i uma
Suočavanje sa vlastitim strahovima oduvijek je bilo poznato ka savršena metoda za održavanje i poboljšavanje mentalnog stanja uma i izgradnju samopouzdanja. Također, skok padobranom ima i mnoge druge zdravstvene pogodnosti o kojima smo već pisali na sljedećem linku: Zdravstvene pogodnosti padobranstva.

Sretan Božić i Novu Godinu žele Vam Tandem Experti


tandem-skydive-poklon

Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Prijevoz do mjesta izvođenja padobranskih skokova u tandemu

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Skok padobranom s maksimalne visine

Tandem skok sa 4000 metara

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

prošlo
Croatia language
English language