Ministar turizma skočio padobranom s instruktorom Tandem Experti tima

Datum objave: 31.01.2017

Da se padobranstvom i ekstremnim sportovima mogu baviti i političari dokazali su članovi Skydive Diani-a i ministar turizma Republike Kenije, g. Najib Balala stigavši u stilu na otvorenje Pride Inn Paradise Beach Hotela u Mombasi. Ministar je skočio padobranom iz zrakoplova s 3500 metara u tandemu s glavnim instruktorom Tandem Experti ekipe, i sada članom Skydive Diani tima, Angelom Vuletićem.

Osim ministra turizma u skoku su sudjelovali i sam direktor i vlasnik Pride grupacije, g. Hasnain Noorani, skočivši s tandem instruktoricom Skydive Diani-a, Saraom Hall Ericson, Sergey Aleseevich koji je skok izveo noseći Kenijsku zastavu od 60 kvadratnih metara te voditeljica Skydive Diani tima, Ingvild Finvåg.

Skok je izveden u petak, 27.01.2017. iz zrakoplova Beechcraft Baron G58 a prizemljenje je izvršeno na plaži ispred samog hotela pri vrlo zahtjevnim uvjetima. Skok su popratili najveći Kenijski mediji te je i sam tandem skok prikazan na Kenijskoj javnoj televiziji.

Ovaj skok može biti primjer i našim političarima te smo uvjereni da bi javnost htjela provjeriti imaju li i naši političari hrabrosti za ovakvu adrenalinsku avanturu.

U priloženoj galeriji i videu možete pogledati kako je to izgledalo.

The only way to arrive at a party!! Cabinet Secretary for Tourism, Mr. Najib Balala and Managing Director of PrideInn Paradise Beach Resort, Mr. Hasnain Noorani skydives into the grand opening of PrideInn Paradise Beach Resort ..

Posted by Skydive Diani on 31. siječnja 2017


Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Prijevoz do mjesta izvođenja padobranskih skokova u tandemu

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Skok padobranom s maksimalne visine

Tandem skok sa 4000 metara

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

prošlo
Croatia language
English language