Tandem skokovi u 2017. pod Afričkim nebom

Datum objave: 10.01.2017

Ako se ovih dana nalazite u Africi, točnije Keniji, svakako preporučano da nas posjetite na Skydive Diani dropzoni u blizini Mombase koja se nalazi na jednoj od najljepših plaža svijeta – Diani Beach. Diani beach je veliko obalno naselje na Indijskom oceanu na obali Kenije s plažom dužine 10 kilometara koja se proteže od Kongo rijeke na sjeveru do Galu plaže na jugu.

I dok je u našim krajevima sezona snijega i minusa, voditelj ekipe Tandem Experti, Angelo Vuletić se pridružio Skydive Diani timu u nastojanju stvaranja Hrvatsko-Kenijske padobranske suradnje. Kako je u Keniji sredina ljetne sezone tako se i svi skokovi izvode na Diani plažu samo nekoliko metara od oceana koja svakoga ostavlja bez daha.

Suradnja sa Skydive Diani timom se pokazala kao izvrstan potez te ćemo tako za iduću sezonu nastojati ponuditi i povoljne turističko-padobranske pakete za sve skakače iz naših krajeva željnih putovanja u Keniju i skakanja na zasigurno jednoj od najljepših Dropzona na svijetu.

Dio atmosfere iz Kenije i Diani Beach-a možete pogledati u priloženoj galeriji a više možete pratiti i na našoj Facebook stranici facebook.com/tandem.experti.

Kako će uskoro i u našim krajevima zatopliti, pozivamo vas da se pripremite i rezervirate prve termine za sezonu 2017. i skokove u Zagrebu, Ptuju, Čakovcu i naravno već poznate skokove padobranom s 4000 metara u Kaposvaru.

Vidimo se uskoro!


Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Prijevoz do mjesta izvođenja padobranskih skokova u tandemu

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Skok padobranom s maksimalne visine

Tandem skok sa 4000 metara

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

prošlo
Croatia language
English language