Tražimo kandidate za plaćeni put u Francusku

Datum objave: 22.07.2016

U Rujnu ove godine u Francuskoj će biti održano jedno vrlo specifično natjecanje i prvo takve vrste u tandem padobranstvu na kojemu će nastupiti naši tandem instruktori, zračni snimatelji ali i osobe koje se još nisu iskusile padobranstvo. Svi troškovi padobranskih skokova, hotelskog smještaja, hrane i prijevoza su pokriven čineći ovo jednom vrhunskom avanturom.

Specifičnost natjecanja je u tome što jednu natjecateljsku ekipu čine tandem instruktor, zračni snimatelj i tandem putnik koji mora biti kvalificiran kao osoba sa 100 postotnim invaliditetom.

U svrhu sudjelovanja na ovom natjecanju, Tandem Experti će uskoro objaviti detaljne informacije o natjecanju i krenuti u potragu za kandidatima s invaliditetom koji će s nam poći na ovo zanimljivo putovanje i ispisivanje padobranske povijesti.

Da bi u ovome uspjeli, trebati ćemo i vašu pomoć na način da sherate ovaj članak na vašim Facebook profilima i na taj način raširite vijest te pomognete osobama s invaliditetom da dožive iskustvo skoka padobranom, slobodnog pada i sudjelovanja na padobranskom natjecanju.

Također pozivamo i medije da nam se jave i pridruže u potrazi za kandidatima koji će sudjelovati na prvom HANDI FLY EURO CHALLENGE 2016.

Detaljnije informacije uskoro!


handyfly-photo

Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Prijevoz do mjesta izvođenja padobranskih skokova u tandemu

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Skok padobranom s maksimalne visine

Tandem skok sa 4000 metara

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

prošlo
Croatia language
English language