Tandem Experti se vratili iz Dubaija – VIDEO

Datum objave: 02.01.2016

Tandem Experti su se vratili u Hrvatsku. Kako smo Vam i obećali, donosimo Vam video uradak s kojim ćemo vam pokušati prenijeti dio fantastične atmosfere koja je vladala tijekom cijelog natjecanja.

WAG (svjetske zračne igre) je pozivno natjecanje najboljih sportaša (prema trenutnoj svjetskoj rang ljestvici) u svim zrakoplovnim sportovima - svojevrsna "olimpijada zračnih sportova" na koje su iz RH na ovo prestižno natjecanje bili pozvani jedino reprezentacija balonaša i reprezentacija padobranca. Ponosno ističemo da je od pet članova reprezentacije koja je ove godine nastupila u Dubaiju čak četvero članova ekipe Tandem Experti.

Reprezentacija je nastupila u sastavu:
Nedjeljko Brdar (PK Krila Kvarnera Rijeka),
Damir Sladetić (Tandem Experti i PK Croatia),
Marko Premužić (Tandem Experti i PK Croatia),
Anđelo Vuletić (Tandem Experti i PK Croatia),
Nebojša Ilić (Tandem Experti i PK Croatia)

Čestitamo našem članu Damir Sladetić na osvojenom 6. mjestu u konkurenciji od 99 natjecatelja u skoku na cilj.


skydive-dubai-wag-2015

Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Prijevoz do mjesta izvođenja padobranskih skokova u tandemu

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Skok padobranom s maksimalne visine

Tandem skok sa 4000 metara

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

prošlo
Croatia language
English language