Tandem Experti odlaze ne Svjetske zračne igre 2015 Dubai

Datum objave: 28.11.2015

U ponedjeljak 30.11.2015.g. Hrvatska padobranska reprezentacija odlazi u Ujedinjene Arapske Emirate gdje će nastupiti na svjetskim zračnim igrama 2015 Dubai. Hrvatsku padobranski reprezentaciju sačinjava 5 padobranaca od čega su četvero iz ekipe Tandem Experti (Anđelo Vuletić, Damir Sladetić, Marko Premužić i Nebojša Ilić).

Svjetske zračne igre 2015, su ove godine dodijeljene Ujedinjenim Arapskim Emiratima i održati će se u Dubaiju od 01.12. – 12.12.2015. Za oraganizaciju se brinu zrakoplovni savez Emirata (EAF - Emirates Aerosports Federation), FAI (Fédération Aéronautique Internationale) i Skydive Dubai.

Natjecanje se provodi pod pravilima FAI-a (Fédération Aéronautique Internationale) i kao takve označava više-disciplinarno natjecanje najviše klase

Svake 4 godine najbolji sportaši svijeta u zračnim spotovima sudjeluju u ovom velikom sportskom događaju na kojemu promoviraju svoje discipline i sportove, demonstriraju svoju profesionalnost i inspiriraju buduće naraštaje.

Držimo palčeve našoj reprezentaciji a fotografije i video materijali slijede po povratku naših natjecatelja.


skydive-dubai

Prijevoz do mjesta izvođenja skokova

Prijevoz do mjesta izvođenja padobranskih skokova u tandemu

Za sve naše kandidate koji žele iskusiti skok padobranom u tandemu ali imaju poteškoća sa dolaskom na mjesto izvođenja skokova u ponudi imamo i opciju prijevoza koja je uračunata u cijenu samog skoka. Sve pojedinosti i prijevozu dogovoriti će se prilikom rezervacije tandem padobranskog skoka.

Detaljnije

Skok padobranom s maksimalne visine

Tandem skok sa 4000 metara

Padobranski skok je iskustvo koje se ne propušta i ako čitate ove rečenice vjerojatno se na nalazi na Vašem popisu stvari koje morate iskusiti. Da bi iskustvo pružilo najviše od padobranstva, jedni smo od rijetkih koji su se pobrinuli da svim našim kandidatima omogućimo skok sa 4000 metara.

Detaljnije

Nema liječničkog pregleda

Velika prednost tandem skokova sa padobranom je da nije potrebno prolaziti liječnički pregled. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi zdravlja i padobranstva slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vas rado savjetovati.

Obuka od samo 10 minuta

Za razliku od standardne padobranske obuke koja može trajati i nekoliko tjedana, prije izvođenja tandem skoka proći ćete samo kratku, 15 minutnu obuku na kojoj će Vam tandem instruktor objasniti osnovne principe u padobranstvu.

Skokovi s maksimalne visine

Prilikom standardne padobranske obuke, padobranci učenici svojih prvih desetak skokova izvode sa 1000 metara visine prilikom kojih neće doživjeti iskustvo slobodnog pada. U tandem padobranstvu na vašem prvom skoku provesti čete 60 sekundi u slobodnom padu.

Dodatne pogodnosti

Tandem Experti osigurali su Vam niz pogodnosti. Neke do njih su: besplatni prijevoz do mjesta izvođenja tandem skokova, video montaža snimljenih materijala, diploma za uspješno izvedeni skok, ovjerena knjižica padobranskih skokova, besplatni stolni nogomet i biljar :)

Budite povezani s Tandem Expertima
Slijedite nas

Povežite se s nama putem društvenih mreža

prošlo
Croatia language
English language